Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47865

Title: Вплив температури оброблення сирного згустку на процес синерезису у технології кисломолочного сиру
Other Titles: The influence of curd treatment temperature on the syneresis process in cottage cheese technology
Authors: Крупа, Ольга Миколаївна
Кость, І. В.
Krupa, O.
Kost’, I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Крупа О. М. Вплив температури оброблення сирного згустку на процес синерезису у технології кисломолочного сиру / Ольга Миколаївна Крупа, І. В. Кость // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 347–348. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
Bibliographic reference (2015): Крупа О. М., Кость І. В. Вплив температури оброблення сирного згустку на процес синерезису у технології кисломолочного сиру // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 347–348.
Bibliographic citation (APA): Krupa, O., & Kost’, I. (2024). Vplyv temperatury obroblennia syrnoho zghustku na protses synerezysu u tekhnolohii kyslomolochnoho syru [The influence of curd treatment temperature on the syneresis process in cottage cheese technology]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 347-348. [in Ukrainian].
Bibliographic citation (CHICAGO): Krupa O., Kost’ I. (2024) Vplyv temperatury obroblennia syrnoho zghustku na protses synerezysu u tekhnolohii kyslomolochnoho syru [The influence of curd treatment temperature on the syneresis process in cottage cheese technology]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 347-348 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
Conference/Event: ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Issue Date: 11-Dec-2024
Date of entry: 24-Jan-2025
Publisher: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2024 року
11-12 December 2024
UDC: 637.35
66.047.2
Number of pages: 2
Page range: 347-348
Start page: 347
End page: 348
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47865
ISBN: 978-617-7875-88-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
References (Ukraine): 1. Бондаренко С.І., Ткаченко Л.В. Фізико-хімічні основи утворення текстури кисломолочного сиру. Технологія харчових продуктів. 2018, №3. С. 45–52.
2. Іванова Г.П. Вплив технологічних параметрів на властивості кисломолочного сиру. Харчова наука і технологія. 2019, Т. 13, №4. С. 72–80.
3. Капустіна Н.П. Роль білково-водної матриці у формуванні текстури кисломолочного сиру. Науковий вісник НУХТ. 2017, Т. 23, №5. С. 102–110.
4. Кузьменко Т.А., Барабаш Ю.С. Фізико-хімічні процеси у сирному згустку залежно від температури оброблення. Наукові праці ОНАХТ. 2021, №1. С. 34–42.
5. Чайка О.В. Синерезис білкових гелів у виробництві кисломолочних продуктів. Вісник аграрної науки. 2020, №6. С. 89–96.
6. Law A.J.R., Leaver M. Heat-induced interactions of caseins: Effect of heating rate and pH. International Journal of Dairy Technology. 2000, Vol. 53. P. 77–83.
7. Rao M.A. Rheology of fluid and semisolid foods: Principles and applications Springer, 2014, 482 p.
8. Walstra P., Wouters J.T.M., Geurts T.J. Dairy Science and Technology. CRC Press, 2006. 808 p.
References (International): 1. Bondarenko S.I., Tkachenko L.V. Fizyko-khimichni osnovy utvorennia tekstury kyslomolochnoho syru. Tekhnolohiia kharchovykh produktiv. 2018, No 3. P. 45–52.
2. Ivanova H.P. Vplyv tekhnolohichnykh parametriv na vlastyvosti kyslomolochnoho syru. Kharchova nauka i tekhnolohiia. 2019, V. 13, No 4. P. 72–80.
3. Kapustina N.P. Rol bilkovo-vodnoi matrytsi u formuvanni tekstury kyslomolochnoho syru. Naukovyi visnyk NUKhT. 2017, V. 23, No 5. P. 102–110.
4. Kuzmenko T.A., Barabash Yu.S. Fizyko-khimichni protsesy u syrnomu zghustku zalezhno vid temperatury obroblennia. Naukovi pratsi ONAKhT. 2021, No 1. P. 34–42.
5. Chaika O.V. Synerezys bilkovykh heliv u vyrobnytstvi kyslomolochnykh produktiv. Visnyk ahrarnoi nauky. 2020, No 6. P. 89–96.
6. Law A.J.R., Leaver M. Heat-induced interactions of caseins: Effect of heating rate and pH. International Journal of Dairy Technology. 2000, Vol. 53. P. 77–83.
7. Rao M.A. Rheology of fluid and semisolid foods: Principles and applications Springer, 2014, 482 p.
8. Walstra P., Wouters J.T.M., Geurts T.J. Dairy Science and Technology. CRC Press, 2006. 808 p.
Content type: Conference Abstract
Appears in Collections:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.