Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47865
Record completo di tutti i metadati
Campo DC | Valore | Lingua |
---|---|---|
dc.contributor.author | Крупа, Ольга Миколаївна | |
dc.contributor.author | Кость, І. В. | |
dc.contributor.author | Krupa, O. | |
dc.contributor.author | Kost’, I. | |
dc.coverage.temporal | 11-12 грудня 2024 року | |
dc.coverage.temporal | 11-12 December 2024 | |
dc.date.accessioned | 2025-01-24T18:05:38Z | - |
dc.date.available | 2025-01-24T18:05:38Z | - |
dc.date.created | 2024-12-11 | |
dc.date.issued | 2024-12-11 | |
dc.identifier.citation | Крупа О. М. Вплив температури оброблення сирного згустку на процес синерезису у технології кисломолочного сиру / Ольга Миколаївна Крупа, І. В. Кость // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 347–348. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-88-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47865 | - |
dc.format.extent | 347-348 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024 | |
dc.title | Вплив температури оброблення сирного згустку на процес синерезису у технології кисломолочного сиру | |
dc.title.alternative | The influence of curd treatment temperature on the syneresis process in cottage cheese technology | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 637.35 | |
dc.subject.udc | 66.047.2 | |
dc.relation.references | 1. Бондаренко С.І., Ткаченко Л.В. Фізико-хімічні основи утворення текстури кисломолочного сиру. Технологія харчових продуктів. 2018, №3. С. 45–52. | |
dc.relation.references | 2. Іванова Г.П. Вплив технологічних параметрів на властивості кисломолочного сиру. Харчова наука і технологія. 2019, Т. 13, №4. С. 72–80. | |
dc.relation.references | 3. Капустіна Н.П. Роль білково-водної матриці у формуванні текстури кисломолочного сиру. Науковий вісник НУХТ. 2017, Т. 23, №5. С. 102–110. | |
dc.relation.references | 4. Кузьменко Т.А., Барабаш Ю.С. Фізико-хімічні процеси у сирному згустку залежно від температури оброблення. Наукові праці ОНАХТ. 2021, №1. С. 34–42. | |
dc.relation.references | 5. Чайка О.В. Синерезис білкових гелів у виробництві кисломолочних продуктів. Вісник аграрної науки. 2020, №6. С. 89–96. | |
dc.relation.references | 6. Law A.J.R., Leaver M. Heat-induced interactions of caseins: Effect of heating rate and pH. International Journal of Dairy Technology. 2000, Vol. 53. P. 77–83. | |
dc.relation.references | 7. Rao M.A. Rheology of fluid and semisolid foods: Principles and applications Springer, 2014, 482 p. | |
dc.relation.references | 8. Walstra P., Wouters J.T.M., Geurts T.J. Dairy Science and Technology. CRC Press, 2006. 808 p. | |
dc.relation.referencesen | 1. Bondarenko S.I., Tkachenko L.V. Fizyko-khimichni osnovy utvorennia tekstury kyslomolochnoho syru. Tekhnolohiia kharchovykh produktiv. 2018, No 3. P. 45–52. | |
dc.relation.referencesen | 2. Ivanova H.P. Vplyv tekhnolohichnykh parametriv na vlastyvosti kyslomolochnoho syru. Kharchova nauka i tekhnolohiia. 2019, V. 13, No 4. P. 72–80. | |
dc.relation.referencesen | 3. Kapustina N.P. Rol bilkovo-vodnoi matrytsi u formuvanni tekstury kyslomolochnoho syru. Naukovyi visnyk NUKhT. 2017, V. 23, No 5. P. 102–110. | |
dc.relation.referencesen | 4. Kuzmenko T.A., Barabash Yu.S. Fizyko-khimichni protsesy u syrnomu zghustku zalezhno vid temperatury obroblennia. Naukovi pratsi ONAKhT. 2021, No 1. P. 34–42. | |
dc.relation.referencesen | 5. Chaika O.V. Synerezys bilkovykh heliv u vyrobnytstvi kyslomolochnykh produktiv. Visnyk ahrarnoi nauky. 2020, No 6. P. 89–96. | |
dc.relation.referencesen | 6. Law A.J.R., Leaver M. Heat-induced interactions of caseins: Effect of heating rate and pH. International Journal of Dairy Technology. 2000, Vol. 53. P. 77–83. | |
dc.relation.referencesen | 7. Rao M.A. Rheology of fluid and semisolid foods: Principles and applications Springer, 2014, 482 p. | |
dc.relation.referencesen | 8. Walstra P., Wouters J.T.M., Geurts T.J. Dairy Science and Technology. CRC Press, 2006. 808 p. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.spage | 347 | |
dc.citation.epage | 348 | |
dc.citation.conference | ⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.identifier.citation2015 | Крупа О. М., Кость І. В. Вплив температури оброблення сирного згустку на процес синерезису у технології кисломолочного сиру // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 347–348. | |
dc.identifier.citationenAPA | Krupa, O., & Kost’, I. (2024). Vplyv temperatury obroblennia syrnoho zghustku na protses synerezysu u tekhnolohii kyslomolochnoho syru [The influence of curd treatment temperature on the syneresis process in cottage cheese technology]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 347-348. [in Ukrainian]. | |
dc.identifier.citationenCHICAGO | Krupa O., Kost’ I. (2024) Vplyv temperatury obroblennia syrnoho zghustku na protses synerezysu u tekhnolohii kyslomolochnoho syru [The influence of curd treatment temperature on the syneresis process in cottage cheese technology]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 347-348 [in Ukrainian]. | |
È visualizzato nelle collezioni: | ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2024_Krupa_O-The_influence_of_curd_treatment_347-348.pdf | 768,48 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
MNPK_2024_Krupa_O-The_influence_of_curd_treatment_347-348__COVER.png | 449 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.