Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47865

Record completo di tutti i metadati
Campo DCValoreLingua
dc.contributor.authorКрупа, Ольга Миколаївна
dc.contributor.authorКость, І. В.
dc.contributor.authorKrupa, O.
dc.contributor.authorKost’, I.
dc.coverage.temporal11-12 грудня 2024 року
dc.coverage.temporal11-12 December 2024
dc.date.accessioned2025-01-24T18:05:38Z-
dc.date.available2025-01-24T18:05:38Z-
dc.date.created2024-12-11
dc.date.issued2024-12-11
dc.identifier.citationКрупа О. М. Вплив температури оброблення сирного згустку на процес синерезису у технології кисломолочного сиру / Ольга Миколаївна Крупа, І. В. Кость // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, 11-12 грудня 2024 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2024. — С. 347–348. — (Фундаментальні проблеми харчових, біо-та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-88-7
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/47865-
dc.format.extent347-348
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 2024
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 2024
dc.titleВплив температури оброблення сирного згустку на процес синерезису у технології кисломолочного сиру
dc.title.alternativeThe influence of curd treatment temperature on the syneresis process in cottage cheese technology
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2024
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc637.35
dc.subject.udc66.047.2
dc.relation.references1. Бондаренко С.І., Ткаченко Л.В. Фізико-хімічні основи утворення текстури кисломолочного сиру. Технологія харчових продуктів. 2018, №3. С. 45–52.
dc.relation.references2. Іванова Г.П. Вплив технологічних параметрів на властивості кисломолочного сиру. Харчова наука і технологія. 2019, Т. 13, №4. С. 72–80.
dc.relation.references3. Капустіна Н.П. Роль білково-водної матриці у формуванні текстури кисломолочного сиру. Науковий вісник НУХТ. 2017, Т. 23, №5. С. 102–110.
dc.relation.references4. Кузьменко Т.А., Барабаш Ю.С. Фізико-хімічні процеси у сирному згустку залежно від температури оброблення. Наукові праці ОНАХТ. 2021, №1. С. 34–42.
dc.relation.references5. Чайка О.В. Синерезис білкових гелів у виробництві кисломолочних продуктів. Вісник аграрної науки. 2020, №6. С. 89–96.
dc.relation.references6. Law A.J.R., Leaver M. Heat-induced interactions of caseins: Effect of heating rate and pH. International Journal of Dairy Technology. 2000, Vol. 53. P. 77–83.
dc.relation.references7. Rao M.A. Rheology of fluid and semisolid foods: Principles and applications Springer, 2014, 482 p.
dc.relation.references8. Walstra P., Wouters J.T.M., Geurts T.J. Dairy Science and Technology. CRC Press, 2006. 808 p.
dc.relation.referencesen1. Bondarenko S.I., Tkachenko L.V. Fizyko-khimichni osnovy utvorennia tekstury kyslomolochnoho syru. Tekhnolohiia kharchovykh produktiv. 2018, No 3. P. 45–52.
dc.relation.referencesen2. Ivanova H.P. Vplyv tekhnolohichnykh parametriv na vlastyvosti kyslomolochnoho syru. Kharchova nauka i tekhnolohiia. 2019, V. 13, No 4. P. 72–80.
dc.relation.referencesen3. Kapustina N.P. Rol bilkovo-vodnoi matrytsi u formuvanni tekstury kyslomolochnoho syru. Naukovyi visnyk NUKhT. 2017, V. 23, No 5. P. 102–110.
dc.relation.referencesen4. Kuzmenko T.A., Barabash Yu.S. Fizyko-khimichni protsesy u syrnomu zghustku zalezhno vid temperatury obroblennia. Naukovi pratsi ONAKhT. 2021, No 1. P. 34–42.
dc.relation.referencesen5. Chaika O.V. Synerezys bilkovykh heliv u vyrobnytstvi kyslomolochnykh produktiv. Visnyk ahrarnoi nauky. 2020, No 6. P. 89–96.
dc.relation.referencesen6. Law A.J.R., Leaver M. Heat-induced interactions of caseins: Effect of heating rate and pH. International Journal of Dairy Technology. 2000, Vol. 53. P. 77–83.
dc.relation.referencesen7. Rao M.A. Rheology of fluid and semisolid foods: Principles and applications Springer, 2014, 482 p.
dc.relation.referencesen8. Walstra P., Wouters J.T.M., Geurts T.J. Dairy Science and Technology. CRC Press, 2006. 808 p.
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей ⅩⅢ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.spage347
dc.citation.epage348
dc.citation.conferenceⅩⅢ Міжнароднана науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.identifier.citation2015Крупа О. М., Кость І. В. Вплив температури оброблення сирного згустку на процес синерезису у технології кисломолочного сиру // Тези ⅩⅢ МНПК „Актуальні задачі сучасних технологій“, Тернопіль, 11-12 грудня 2024 року. 2024. С. 347–348.
dc.identifier.citationenAPAKrupa, O., & Kost’, I. (2024). Vplyv temperatury obroblennia syrnoho zghustku na protses synerezysu u tekhnolohii kyslomolochnoho syru [The influence of curd treatment temperature on the syneresis process in cottage cheese technology]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“, 11-12 December 2024, Ternopil, 347-348. [in Ukrainian].
dc.identifier.citationenCHICAGOKrupa O., Kost’ I. (2024) Vplyv temperatury obroblennia syrnoho zghustku na protses synerezysu u tekhnolohii kyslomolochnoho syru [The influence of curd treatment temperature on the syneresis process in cottage cheese technology]. Book of abstracts of the ⅩⅢ International scientific and practical conference of young researchers and students „Current issues in modern technologies“ (Tern., 11-12 December 2024), pp. 347-348 [in Ukrainian].
È visualizzato nelle collezioni:ⅩⅢ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2024)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.