Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23282

Назва: Молоко десертне із спеціями та медом
Інші назви: Milk with spices and honey
Автори: Крупа, Ольга Миколаївна
Вовчко, О. М.
Krupa, O. M.
Vovchko, O. M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Крупа О. М. Молоко десертне із спеціями та медом / О. М. Крупа, О. М. Вовчко // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 16-17 листопада 2017 року. — Т. : ТНТУ, 2017. — Том 3. — С. 148–149. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Krupa O. M., Vovchko O. M. (2017) Moloko desertne iz spetsiiamy ta medom [Milk with spices and honey]. Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 16-17 November 2017), vol. 3, pp. 148-149 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Book of abstract the Ⅵ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies"
Конференція/захід: Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 3
Дата публікації: 16-лис-2017
Дата внесення: 25-січ-2018
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 16-17 листопада 2017 року
16-17 November 2017
УДК: 637.141.8
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 148-149
Початкова сторінка: 148
Кінцева сторінка: 149
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23282
ISBN: 978-966-305-086-7
978-966-305-087-4
978-966-305-088-1
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017
Перелік літератури: 1. Степанова Л.И. Справочник технолога молочного производства. Том 1. Цельномолочные продукты / Л. И. Степанова. – СПб.: ГИОРД, 1999. – 384с.
2. Гобатова К.К. Химия и физика молока и молочных продуктов / К.К. Горбатова, П.И.Гунькова; под ред. К.К.Горбатова. – СПб.:ГИОРД,2012. – 336 с.
3. Roginski H., Fuquay J.W., Fox P.F. (2011), Encyclopedia of Dairy Science. Elsevier Ltd: Academic Press, London.
4. Belitz H.D., Grosch W., Schieberle P. (2009), Food chemistry: 4th ed. Leipzig: Springer-Verlag.
5. Пищевая химия / А. П. Нечаев, С.Е. Траубенберг, А.А Кочеткова и др. – СПб.: ГИОРД, 2004 – 640 с.
References: 1. Stepanova L.I. Spravochnik tekhnoloha molochnoho proizvodstva. V. 1. Tselnomolochnye produkty, L. I. Stepanova, SPb., HIORD, 1999, 384p.
2. Hobatova K.K. Khimiia i fizika moloka i molochnykh produktov, K.K. Horbatova, P.I.Hunkova; ed. K.K.Horbatova, SPb.:HIORD,2012, 336 p.
3. Roginski H., Fuquay J.W., Fox P.F. (2011), Encyclopedia of Dairy Science. Elsevier Ltd: Academic Press, London.
4. Belitz H.D., Grosch W., Schieberle P. (2009), Food chemistry: 4th ed. Leipzig: Springer-Verlag.
5. Pishchevaia khimiia, A. P. Nechaev, S.E. Traubenberh, A.A Kochetkova and other – SPb., HIORD, 2004 – 640 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2017)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.