Browsing by Author Кравченюк, Христина Юріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 34  next >
TypeIssue DateDate of entryTitleAuthor(s)
Article19-Jun-202423-Jul-2024Influence of roll crushing of plant material on the consumer characteristics of «Ukrainske» biscuitsСтадник, Ігор Ярославович; Кравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Ростислав; Сабадош, Ганна; Stadnyk, Ihor; Kravchenyuk, Christina; Kravchenyuk, Rostyslav; Sabadosh, Anna
Conference Abstract11-Dec-202424-Jan-2025Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезівКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Lialyk, A.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Використання цибулі в технології виробництва соусівОсадца, Д. А.; Кравченюк, Христина Юріївна; Osadtsa, D.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract28-Sep-202321-Nov-2023Використання шавлії для підвищення харчової цінності хлібаСеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract24-May-202319-Jul-2023Вода в хлібопекарському виробництвіКравченюк, Христина Юріївна; Воробчук, І. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Vorobchuk, I. M.
Conference Abstract22-Sep-202219-Oct-2022Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробкиКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract25-Apr-201918-Jun-2019Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі на адгезію мікробної біоплівки s. aureus та e. coli у молочній промисловостіКравченюк, Христина Юріївна; Стадник, І. Я.; Kravcheniuk, K.; Stadnyk, I.
Article8-Oct-201521-Dec-2015Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівокКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола; Kravchenyik, Khrystyna; Kukhtyn, Mukola
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Деградація бактеріальної плівки із трубопроводів молочної галузіКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Ростислав; Kravcheniuk, Khrystyna; Kryskova, Larysa; Kravcheniuk, Rostyslav
Conference Abstract10-Oct-201915-Nov-2019Динаміка руху рідинного потоку у транспортуючих мережах молочної галузіДеркач, Андрій Васильович; Кравченюк, Христина Юріївна; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, Andriy; Kravcheniuk, Khrystyna; Stadnyk, Igor
Conference Abstract24-May-202319-Jul-2023Дослідження основних показників якості хлібобулочних виробівКравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K. Y.; Kravcheniuk, R. Y.
Conference Abstract6-Dec-202321-Jan-2024Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервівКриса, П. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Krysa, P.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract25-Sep-202528-Oct-2025Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні виробиКузик, В. М.; Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Ларіса Петрівна; Kuzyk, V.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L. P.
Article25-Apr-201316-Feb-2016Карамелізована цибуляКравченюк, Христина Юріївна
Handbook20235-Jun-2023Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібникКухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations21-Oct-202421-Oct-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Laboratory Instructions202514-Oct-2025Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»Кравченюк, Христина Юріївна
Laboratory Instructions202514-Oct-2025Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології»Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations21-Oct-202421-Oct-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Laboratory Instructions202414-Oct-2025Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняКравченюк, Христина Юріївна; Лялик, Анастасія Тарасівна