Showing results 1 to 20 of 34
next >
| Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
| Article | 19-Jun-2024 | 23-Jul-2024 | Influence of roll crushing of plant material on the consumer characteristics of «Ukrainske» biscuits | Стадник, Ігор Ярославович; Кравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Ростислав; Сабадош, Ганна; Stadnyk, Ihor; Kravchenyuk, Christina; Kravchenyuk, Rostyslav; Sabadosh, Anna |
| Conference Abstract | 11-Dec-2024 | 24-Jan-2025 | Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезів | Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Lialyk, A. |
| Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Використання цибулі в технології виробництва соусів | Осадца, Д. А.; Кравченюк, Христина Юріївна; Osadtsa, D.; Kravcheniuk, K. |
| Conference Abstract | 28-Sep-2023 | 21-Nov-2023 | Використання шавлії для підвищення харчової цінності хліба | Сеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K. |
| Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Jul-2023 | Вода в хлібопекарському виробництві | Кравченюк, Христина Юріївна; Воробчук, І. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Vorobchuk, I. M. |
| Conference Abstract | 22-Sep-2022 | 19-Oct-2022 | Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробки | Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R. |
| Conference Abstract | 25-Apr-2019 | 18-Jun-2019 | Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі на адгезію мікробної біоплівки s. aureus та e. coli у молочній промисловості | Кравченюк, Христина Юріївна; Стадник, І. Я.; Kravcheniuk, K.; Stadnyk, I. |
| Article | 8-Oct-2015 | 21-Dec-2015 | Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівок | Кравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола; Kravchenyik, Khrystyna; Kukhtyn, Mukola |
| Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Деградація бактеріальної плівки із трубопроводів молочної галузі | Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Ростислав; Kravcheniuk, Khrystyna; Kryskova, Larysa; Kravcheniuk, Rostyslav |
| Conference Abstract | 10-Oct-2019 | 15-Nov-2019 | Динаміка руху рідинного потоку у транспортуючих мережах молочної галузі | Деркач, Андрій Васильович; Кравченюк, Христина Юріївна; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, Andriy; Kravcheniuk, Khrystyna; Stadnyk, Igor |
| Conference Abstract | 24-May-2023 | 19-Jul-2023 | Дослідження основних показників якості хлібобулочних виробів | Кравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K. Y.; Kravcheniuk, R. Y. |
| Conference Abstract | 6-Dec-2023 | 21-Jan-2024 | Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервів | Криса, П. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Krysa, P.; Kravcheniuk, K. |
| Conference Abstract | 25-Sep-2025 | 28-Oct-2025 | Збільшення споживання білка за рахунок додавання гарбузового протеїну у хлібобулочні вироби | Кузик, В. М.; Кравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Ларіса Петрівна; Kuzyk, V.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L. P. |
| Article | 25-Apr-2013 | 16-Feb-2016 | Карамелізована цибуля | Кравченюк, Христина Юріївна |
| Handbook | 2023 | 5-Jun-2023 | Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібник | Кухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна |
| Methodical recommendations | 21-Oct-2024 | 21-Oct-2024 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
| Laboratory Instructions | 2025 | 14-Oct-2025 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: «Технології бродіння»» для здобувачів освітньо- кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | Кравченюк, Христина Юріївна |
| Laboratory Instructions | 2025 | 14-Oct-2025 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових виробництв. Розділ: Оліє – жирова промисловість» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності «Харчові технології» | Кравченюк, Христина Юріївна |
| Methodical recommendations | 21-Oct-2024 | 21-Oct-2024 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна |
| Laboratory Instructions | 2024 | 14-Oct-2025 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | Кравченюк, Христина Юріївна; Лялик, Анастасія Тарасівна |