Prohlížení dle Autor Кравченюк, Христина Юріївна

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 20 z 25  další >
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Article19-čer-202423-čer-2024Influence of roll crushing of plant material on the consumer characteristics of «Ukrainske» biscuitsСтадник, Ігор Ярославович; Кравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Ростислав; Сабадош, Ганна; Stadnyk, Ihor; Kravchenyuk, Christina; Kravchenyuk, Rostyslav; Sabadosh, Anna
Conference Abstract11-pro-202424-led-2025Використання нетрадиційної сировини у виробництві майонезівКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Лялик, Анастасія Тарасівна; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Lialyk, A.
Conference Abstract28-zář-202321-lis-2023Використання цибулі в технології виробництва соусівОсадца, Д. А.; Кравченюк, Христина Юріївна; Osadtsa, D.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract28-zář-202321-lis-2023Використання шавлії для підвищення харчової цінності хлібаСеник, М. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Senyk, M.; Kravcheniuk, K.
Conference Abstract24-kvě-202319-čer-2023Вода в хлібопекарському виробництвіКравченюк, Христина Юріївна; Воробчук, І. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Vorobchuk, I. M.
Conference Abstract22-zář-202219-říj-2022Вплив дефектів робочих поверхонь технологічного обладнання на ефективність санітарної обробкиКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K.; Kryskova, L.; Kravcheniuk, R.
Conference Abstract25-dub-201918-čer-2019Вплив шорсткості поверхні нержавіючої сталі на адгезію мікробної біоплівки s. aureus та e. coli у молочній промисловостіКравченюк, Христина Юріївна; Стадник, І. Я.; Kravcheniuk, K.; Stadnyk, I.
Article8-říj-201521-pro-2015Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівокКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола; Kravchenyik, Khrystyna; Kukhtyn, Mukola
Conference Abstract10-říj-201915-lis-2019Деградація бактеріальної плівки із трубопроводів молочної галузіКравченюк, Христина Юріївна; Криськова, Лариса Петрівна; Кравченюк, Ростислав; Kravcheniuk, Khrystyna; Kryskova, Larysa; Kravcheniuk, Rostyslav
Conference Abstract10-říj-201915-lis-2019Динаміка руху рідинного потоку у транспортуючих мережах молочної галузіДеркач, Андрій Васильович; Кравченюк, Христина Юріївна; Стадник, Ігор Ярославович; Derkach, Andriy; Kravcheniuk, Khrystyna; Stadnyk, Igor
Conference Abstract24-kvě-202319-čer-2023Дослідження основних показників якості хлібобулочних виробівКравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K. Y.; Kravcheniuk, R. Y.
Conference Abstract6-pro-202321-led-2024Дослідження режимів зберігання м’ясної сировини упакованої під вакуумом у технології виробництва консервівКриса, П. Б.; Кравченюк, Христина Юріївна; Krysa, P.; Kravcheniuk, K.
Article25-dub-201316-úno-2016Карамелізована цибуляКравченюк, Христина Юріївна
Handbook20235-čer-2023Лабораторний практикум з мікробіології молока і молочних продуктів: навчальний посібникКухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations21-říj-202421-říj-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» ІІ частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Methodical recommendations21-říj-202421-říj-2024Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчанняЛялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна
Conference Abstract20-kvě-202123-čer-2021Нові види борошна в технології виробництва хліба і хлібобулочних виробівРудь, Андрій; Кухтин, Микола Дмитрович; Кравченюк, Христина Юріївна; Rud, Andriy; Kukhtyn, Mykola; Kravcheniuk, Khrystyna
Methodical recommendations20219-říj-2021Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвахКопчак, Наталія Григорівна; Kopchak, Nataliia; Карпик, Галина Вікторівна; Karpyk, Halyna Viktorivna; Кравченюк, Христина Юріївна; Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna; Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna Stepanivna
Conference Abstract11-pro-202424-led-2025Удосконалення жирнокислотного складу купажованих олій на основі соєвої оліїКриса, П. В.; Качарай, Б. М.; Лялик, Анастасія Тарасівна; Кравченюк, Христина Юріївна; Дацишин, К. Є.; Krysa, P.; Kacharay, B.; Lialyk, A.; Kravcheniuk, K.; Datsyshyn, K.
Conference Abstract11-pro-202424-led-2025Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених йодом та селеномКравченюк, Христина Юріївна; Ціко, Ю. М.; Kravcheniuk, K.; Tsiko, Y.