Перегляд зібрання за групою - Приналежності Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 17 із 17
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis202028-гру-2020Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молокаГолдаєвич, Тетяна Василівна; Holdaievych, Tetiana Vasylivna
Master Thesis202025-гру-2020Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктівОлейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna
Master Thesis202028-гру-2020Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний складХава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna
Master Thesis202030-гру-2020Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення сокуВласов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych
Master Thesis202028-гру-2020Вплив технології виготовлення сирів на їх жирнокислотний профільАрутюнян, Давід Арамович; Arutiunian, David Aramovych
Master Thesis202028-гру-2020Вплив умов зберігання питних вод на їх фізико-хімічні параметриПаламар, Анастасія Андріївна; Palamar, Anastasiia Andriivna
Master Thesis202028-гру-2020Дослідження використання структуроутворювачів різного походження у виробництві овочевого желеМузичук, Ірина Михайлівна; Muzychuk, Iryna Mykhailivna
Master Thesis202025-гру-2020Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники маслаКоваль, Вікторія Валеріївна; Koval, Victoria Valeriyvna
Master Thesis202030-гру-2020Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачуМурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna
Master Thesis202025-гру-2020Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризаціїВеремейчик, Марія-Соломія Євгенівна; Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna
Master Thesis202028-гру-2020Експрес-метод аналізу білків казеїнового комплексу молокаДенека, Наталія Степанівна; Deneka, Nataliia Stepanivna
Master Thesis202028-гру-2020Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної оліїНовіков, Ілля Тарасович; Novikov, Illia Tarasovych
Master Thesis202029-гру-2020Розробка нового виду консервів з використанням сочевиціБернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna
Master Thesis202029-гру-2020Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачківВитвицька, Юлія Ігорівна; Vytvytska, Yuliia Ihorivna
Master Thesis202028-гру-2020Розробка технології масла вершкового десертного із впровадженням її у маслоцехРакоча, Оксана Миколаївна; Rakocha, Oksana Mykolaivna
Master Thesis202028-гру-2020Удосконалення санітарної обробки молочного обладнання з виробництва кисломолочних продуктівvГудь, Надія Миколаївна; Hud, Nadiia Mykolaivna
Master Thesis202028-гру-2020Фізико-хімічні параметри вод при переході із аноліту в католітМатіяш, Ольга Романівна; Matiiash, Olha Romanivna