Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молока | Голдаєвич, Тетяна Василівна; Holdaievych, Tetiana Vasylivna |
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктів | Олейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний склад | Хава, Оксана Павлівна; Khava, Oksana Pavlivna |
Master Thesis | 2020 | 30-гру-2020 | Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення соку | Власов, Валентин Васильович; Vlasov, Valentyn Vasylovych |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Вплив технології виготовлення сирів на їх жирнокислотний профіль | Арутюнян, Давід Арамович; Arutiunian, David Aramovych |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Вплив умов зберігання питних вод на їх фізико-хімічні параметри | Паламар, Анастасія Андріївна; Palamar, Anastasiia Andriivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Дослідження використання структуроутворювачів різного походження у виробництві овочевого желе | Музичук, Ірина Михайлівна; Muzychuk, Iryna Mykhailivna |
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники масла | Коваль, Вікторія Валеріївна; Koval, Victoria Valeriyvna |
Master Thesis | 2020 | 30-гру-2020 | Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачу | Мурин, Тетяна Євгенівна; Muryn, Tetiana Yevhenivna |
Master Thesis | 2020 | 25-гру-2020 | Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризації | Веремейчик, Марія-Соломія Євгенівна; Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Експрес-метод аналізу білків казеїнового комплексу молока | Денека, Наталія Степанівна; Deneka, Nataliia Stepanivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної олії | Новіков, Ілля Тарасович; Novikov, Illia Tarasovych |
Master Thesis | 2020 | 29-гру-2020 | Розробка нового виду консервів з використанням сочевиці | Бернадіна, Олена Миколаївна; Bernadina, Olena Mykolaivna |
Master Thesis | 2020 | 29-гру-2020 | Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачків | Витвицька, Юлія Ігорівна; Vytvytska, Yuliia Ihorivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Розробка технології масла вершкового десертного із впровадженням її у маслоцех | Ракоча, Оксана Миколаївна; Rakocha, Oksana Mykolaivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Удосконалення санітарної обробки молочного обладнання з виробництва кисломолочних продуктівv | Гудь, Надія Миколаївна; Hud, Nadiia Mykolaivna |
Master Thesis | 2020 | 28-гру-2020 | Фізико-хімічні параметри вод при переході із аноліту в католіт | Матіяш, Ольга Романівна; Matiiash, Olha Romanivna |