Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
Help
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Browsing by Affiliation Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 45
next >
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Bachelor Thesis
Jun-2022
23-Aug-2022
Iннoвaцiйнi теxнoлoгiї в реcтoрaннoму бiзнеcі (на прикладі ГРК «Rudison»)
Бучинська, Діана Русланівна
Bachelor Thesis
Jun-2022
13-Mar-2023
Вдосконалення стратегії розвитку маркетингу готельних послуг в умовах нестабільності ринкового середовища (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)
Пилипів, Любов Михайлівна
Article
2021
29-Jun-2021
До проблеми суспільної інертності громадян України, недосконалості державного управління, розмитості ідеології, безпринципності у відносинах з державами-сусідами та п’ятою колоною в Україні
Шерстюк, Роман
;
Андрушків, Богдан
;
Гагалюк, Ольга
Bachelor Thesis
Jun-2022
12-Sep-2022
“Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка”
Горбач, Адріана Олександрівна
Bachelor Thesis
Jun-2022
23-Aug-2022
Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич”
Цепенюк, Микола Іванович
Bachelor Thesis
Jun-2022
23-Aug-2022
Діяльність закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід (на прикладі готельно- ресторанного комплексу «Три бажання»)
Прокопчук, Євгенія Олександрівна
Master Thesis
21-Dec-2021
23-Dec-2021
Забезпечення ефективного управління трудовими ресурсами підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”)
Малий, Олександр Ілліч
Bachelor Thesis
Jun-2022
23-Aug-2022
Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про»)
Савків, Марія В’ячеславівна
Bachelor Thesis
Jun-2022
23-Aug-2022
Логістичні підходи в організації постачання та управління запасами підприємства ресторанного типу (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан)
Бевх, Христина Василівна
Methodical recommendations
Sep-2018
21-Apr-2020
Методичні вказівки до екзамену з фаху першого рівня вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа», галузі знань 24 «Сфера обслуговування», кваліфікації «бакалавр з готельно- ресторанної справи»
Андрушків, Богдан
;
Дудкін, Павло
;
Малюта, Людмила
;
Мельник, Лілія
;
Нагорняк, Галина
;
Островська, Галина
;
Паляниця, Віктор
;
Стойко, Ігор
;
Федишин, Ірина
;
Шерстюк, Роман
;
Кузь, Тетяна
Bachelor Thesis
Jun-2022
6-Sep-2022
“Напрями впровадження управлінських інновацій у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі кафе “Черемшина”)”
Левик, Діана Василівна
Bachelor Thesis
Jun-2022
23-Aug-2022
Напрями забезпечення системи управління інноваційним розвитком підприємства гостинності (на прикладі готелю-хостелу “У Поттера”)
Гунька, Дмитро Васильович
Bachelor Thesis
Jun-2022
8-Sep-2022
“Напрями забезпечення інноваційного механізму підприємством ресторанного бізнесу, на прикладі бар-ресторану “Зимовий сад”
Пожарнюк, Наталія Вікторівна
Bachelor Thesis
Jun-2022
23-Aug-2022
Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація»)
Папура, Марія Василівна
Bachelor Thesis
Jun-2022
6-Sep-2022
Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми та перспективи їх вирішення в сучасних умовах (на прикладі ГРК «Сфера»)
Борко, Олександра Андріївна
Bachelor Thesis
Jun-2022
6-Sep-2022
Організація системи управління взаємовідносинами з клієнтами готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ГРК «Сапсан»)
Крук, Олена Миколаївна
Methodical recommendations
2018
11-Feb-2019
Професійно-орієнтована практика бакалаврів . Програма і методичні рекомендації
Дудкін, Павло
;
Островська, Галина
;
Паляниця, Віктор
;
Шерстюк, Роман
Bachelor Thesis
Jun-2022
23-Aug-2022
Підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємства (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)
Драбик, Ілля Миколайович
Bachelor Thesis
Jun-2022
23-Aug-2022
Підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Гуменний, Андрій Романович
Bachelor Thesis
Jun-2022
23-Aug-2022
Підвищення конкурентоспроможності й якості продукції та надання послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК «Гетьман»)
Буняк, Марія Романівна