Skip navigation
Домівка
Перегляд
Фонди та зібрання
Огляд матеріалів:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
УДК
Дати збереження
Типи вмісту
Мови
Журнали/збірники
Конференції/заходи
Видання, що містить
ISSN
Видавництва
Приналежності
Ступені дисертацій
Градації дисертацій
Дисципліни дисертацій
Дисертаційні ради
Установи захисту дисертацій
Дати подання
Довідка
Мова
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Перегляд зібрання за групою - Приналежності Тернопільський національний технічний університет вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна
Перейти до:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
за заголовком
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати від 3 до 22 із 133
< назад
далі >
Тип
Дата випуску
Дата внесення
Назва
Автор(и)
Bachelor Thesis
чер-2024
4-лип-2024
Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель»)
Шпак, Любомир Вікторович
;
Shpak, Liubomyr
Bachelor Thesis
чер-2023
23-чер-2023
Вдосконалення анімаційних послуг готельного підприємства (на прикладі ПрАТ «Готель Україна»)
Днесь, Юлія Володимирівна
;
Dnes, Yuliia
Bachelor Thesis
гру-2023
26-гру-2023
Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан)
Сушко, Анжеліка Андріївна
;
Sushko, Anzhelika
Bachelor Thesis
чер-2024
27-чер-2024
Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту діяльності підприємств ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Na Nebi»)
Ухач, Софія Миколаївна
;
Ukhach, Sofiia
Bachelor Thesis
чер-2024
8-лип-2024
Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту підприємств готельно-ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Панорама»)
Савгіра, Анастасія Русланівна
;
Savhira, Anastasiia
Bachelor Thesis
чер-2022
13-бер-2023
Вдосконалення стратегії розвитку маркетингу готельних послуг в умовах нестабільності ринкового середовища (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер»)
Пилипів, Любов Михайлівна
Master Thesis
гру-2023
26-гру-2023
Використання сучасних інструментів управління персоналом на підприємстві індустрії гостинності (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус»)
Старик, Павло Володимирович
;
Staryk, Pavlo
Bachelor Thesis
чер-2023
20-лип-2023
Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”)
Голик, Іван Русланович
;
Golik, Ivan
Bachelor Thesis
чер-2023
21-чер-2023
«Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта»)
Мартинчук, Максим Володимирович
;
Martynchuk, Maksym
Bachelor Thesis
чер-2024
21-чер-2024
Вплив іміджу на формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Реберня в Тернополі»)
Куцик, Тетяна Олегівна
;
Kutsyk, Tetiana
Bachelor Thesis
чер-2023
19-чер-2023
Впровадження елементів концепції сталого розвитку в закладі індустрії гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Avalon Palace»)
Будна, Юлія Андріївна
;
Budna, Yuliia
Master Thesis
гру-2023
31-гру-2023
Впровадження інноваційних проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі кафе «Вайб»)
Іваник, Наталія Михайлівна
;
Ivanyk, Nataliia
Bachelor Thesis
чер-2022
26-січ-2024
Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Три бажання»)
Крисоватий, Євген Іванович
;
Krysovatyi, Yevhen
Article
2021
29-чер-2021
До проблеми суспільної інертності громадян України, недосконалості державного управління, розмитості ідеології, безпринципності у відносинах з державами-сусідами та п’ятою колоною в Україні
Шерстюк, Роман
;
Андрушків, Богдан
;
Гагалюк, Ольга Іванівна
Article
2023
25-чер-2024
Досконалість телекомунікаційної системи, відповідальність персоналу можуть забезпечити об'єктивність інформації та її правдивість (соціо-гуманітарні проекції на війну в Україні та напрями удосконалення управління телекомунікаційними системами в Україні)
Андрушків, Богдан Миколайович
;
Кирич, Наталія Богданівна
;
Погайдак, Ольга Богданівна
;
Шерстюк, Роман Петрович
;
Бойко, Остап Богданович
;
Боярчук, Назар Андрійович
;
Гагалюк, Ольга Іванівна
Bachelor Thesis
чер-2024
27-чер-2024
Дослідження конкурентного середовища підприємства на ринку послуг і напрямки забезпечення його стійкості (на прикладі кафе «DALI Pizza&Sushi»)
Сивопляс, Максим Леонідович
;
Syvoplias, Maksym
Bachelor Thesis
чер-2022
12-вер-2022
“Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка”
Горбач, Адріана Олександрівна
Bachelor Thesis
чер-2022
23-сер-2022
Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич”
Цепенюк, Микола Іванович
Bachelor Thesis
чер-2022
23-сер-2022
Діяльність закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід (на прикладі готельно- ресторанного комплексу «Три бажання»)
Прокопчук, Євгенія Олександрівна
Article
лют-2024
2-тра-2024
Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосування
Владимир, Ольга Михайлівна
;
Шерстюк, Роман Петрович