Prohlížení dle Autor Сельський, Володимир Романович

Přejít na: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
nebo zadejte několik prvních písmen:  
Zobrazují se výsledky 1 až 24 z 24
TypDatum vydáníDate of entryNázevAutor
Conference Abstract25-lis-202024-bře-2021Використання аличі у виробництві соківВласов, В. В.; Сельський, Володимир Романович; Vlasov, V. V.; Selskyi, V. R.
Article4-zář-200724-říj-2019Використання градієнту СаCl2 для виділення αS2-CN фракцій казеїнуЮкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Сельський, Володимир Романович; Кушнірук, Наталія Василівна; Yukalo, V.; Storozh, L.; Sel’skyy, V.; Kushniruk, N.
Conference Abstract22-zář-202219-říj-2022Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення сокуСельський, Володимир Романович; Шишка, Т. Р.; Selsky, V. R.; Shyshka, T. R.
Conference Abstract20-kvě-202123-čer-2021Вплив пектинів на мікробні клітиниСельський, Володимир Романович; Рольська, Т. І.; Selsky, V. R.; Rolska, T. I.
Conference Abstract16-lis-201725-led-2018Вплив попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуСельський, Володимир Романович; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V.
Conference Abstract22-kvě-201815-čer-2018Вплив способів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачуСельський, Володимир Романович; Мельнічук, Оксана Євстахівна; Карпик, Галина; Selskyi, V.; Melnichuk, O.; Karpyk, G.
Article19-kvě-201521-led-2016Динаміка мікробіологічного і денітрифікуючого процесів у технології соління огірківКухтин, Микола Дмитрович; Покотило, Олег; Мельнічук, Оксана Євстахівна; Сельський, Володимир Романович; Kukhtyn, Nicholas; Pokotylo, Oleg; Melnychuk, Oksana; Selskyi, Vladimir
Conference Abstract22-kvě-201815-čer-2018Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівкамиКарпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira
Conference Abstract25-lis-202024-bře-2021Жирнокислотний склад молока при скисанніХава, О. П.; Сельський, Володимир Романович; Покотило, О. С.; Hava, O. P.; Selsky, V. R.; Pokotylo, O. S.
Conference Abstract10-říj-201915-lis-2019Корисні властивості абрикосів, їх використання у консервній промисловостіСельський, Володимир Романович; Стайоха, Богдан; Selskyi, Volodymyr; Stayoha, Bohdan
Conference Abstract14-kvě-20203-čer-2020Корисні властивості моркви та її використання у виробництві соківСельський, Володимир Романович; Мурин, Т. Є.; Selskyi, V.; Muryn, T.
Conference Abstract27-lis-20195-úno-2020Корисні властивості яблук, їх використання у виробництві соківСельський, Володимир Романович; Павлусик, П. М.; Selskyi, V. R.; Pavlusyk, V. M.
Conference Abstract28-lis-201818-úno-2019Користь черешні та її використання у консервуванніСельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B.
Learning Object20097-čer-2012Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Сельський, Володимир Романович
Learning Object20107-čer-2012Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Сельський, Володимир Романович
Learning Object20107-čer-2012Методичні рекомендації до виконання магістерських робітМельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Юкало, Володимир Глібович; Покотило, О.С.; Сельський, Володимир Романович
Conference Abstract10-říj-201915-lis-2019Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соківСельський, Володимир Романович; Сеник, Віталій; Selskyi, Volodymyr; Senyk, Vitalii
Methodical recommendations202226-pro-2022ПрактикаНазарко, Ірина Степанівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Сельський, Володимир Романович
Conference Abstract20-kvě-202123-čer-2021Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачуСельський, Володимир Романович; Адамішин, О. В.; Selsky, V. R.; Adamishyn, O. V.
Conference Abstract25-lis-202024-bře-2021Способи підготовки сировини при виробництві соку із сливиМурин, Т. Є.; Сельський, Володимир Романович; Muryn, T. Y.; Selskyi, V. R.
Conference Abstract28-lis-201818-úno-2019Способи підготовки черешні для виробництва соківСельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B.
Conference Abstract28-dub-202216-čer-2022Харчова цінність та якість хлібаГарасимів, М.; Сельський, Володимир Романович; Harasumiv, M.; Selsky, V.
Conference Abstract20-kvě-202123-čer-2021Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробівСельський, Володимир Романович; Свента, Н. М.; Selsky, V. R.; Sventa, N. M.
Conference Abstract11-říj-201728-říj-2017Харчування і здоров’я людиниСельський, Володимир Романович; Угрин, Юрій; Selsky, V.; Uhryn, Y.