Typ | Datum vydání | Date of entry | Název | Autor |
Conference Abstract | 25-lis-2020 | 24-bře-2021 | Використання аличі у виробництві соків | Власов, В. В.; Сельський, Володимир Романович; Vlasov, V. V.; Selskyi, V. R. |
Article | 4-zář-2007 | 24-říj-2019 | Використання градієнту СаCl2 для виділення αS2-CN фракцій казеїну | Юкало, Володимир Глібович; Сторож, Людмила Анатоліївна; Сельський, Володимир Романович; Кушнірук, Наталія Василівна; Yukalo, V.; Storozh, L.; Sel’skyy, V.; Kushniruk, N. |
Conference Abstract | 22-zář-2022 | 19-říj-2022 | Вплив параметрів попередньої підготовки науковців на вилучення соку | Сельський, Володимир Романович; Шишка, Т. Р.; Selsky, V. R.; Shyshka, T. R. |
Conference Abstract | 20-kvě-2021 | 23-čer-2021 | Вплив пектинів на мікробні клітини | Сельський, Володимир Романович; Рольська, Т. І.; Selsky, V. R.; Rolska, T. I. |
Conference Abstract | 16-lis-2017 | 25-led-2018 | Вплив попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу | Сельський, Володимир Романович; Угрин, Ю. В.; Selsky, V. R.; Uhryn, Y. V. |
Conference Abstract | 22-kvě-2018 | 15-čer-2018 | Вплив способів попередньої підготовки шовковиці на соковіддачу | Сельський, Володимир Романович; Мельнічук, Оксана Євстахівна; Карпик, Галина; Selskyi, V.; Melnichuk, O.; Karpyk, G. |
Article | 19-kvě-2015 | 21-led-2016 | Динаміка мікробіологічного і денітрифікуючого процесів у технології соління огірків | Кухтин, Микола Дмитрович; Покотило, Олег; Мельнічук, Оксана Євстахівна; Сельський, Володимир Романович; Kukhtyn, Nicholas; Pokotylo, Oleg; Melnychuk, Oksana; Selskyi, Vladimir |
Conference Abstract | 22-kvě-2018 | 15-čer-2018 | Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками | Карпик, Г. В.; Сельський, Володимир Романович; Юрчак, В. Г.; Karpyk, H.; Selsky, V.; Yurchak, Vira |
Conference Abstract | 25-lis-2020 | 24-bře-2021 | Жирнокислотний склад молока при скисанні | Хава, О. П.; Сельський, Володимир Романович; Покотило, О. С.; Hava, O. P.; Selsky, V. R.; Pokotylo, O. S. |
Conference Abstract | 10-říj-2019 | 15-lis-2019 | Корисні властивості абрикосів, їх використання у консервній промисловості | Сельський, Володимир Романович; Стайоха, Богдан; Selskyi, Volodymyr; Stayoha, Bohdan |
Conference Abstract | 14-kvě-2020 | 3-čer-2020 | Корисні властивості моркви та її використання у виробництві соків | Сельський, Володимир Романович; Мурин, Т. Є.; Selskyi, V.; Muryn, T. |
Conference Abstract | 27-lis-2019 | 5-úno-2020 | Корисні властивості яблук, їх використання у виробництві соків | Сельський, Володимир Романович; Павлусик, П. М.; Selskyi, V. R.; Pavlusyk, V. M. |
Conference Abstract | 28-lis-2018 | 18-úno-2019 | Користь черешні та її використання у консервуванні | Сельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B. |
Learning Object | 2009 | 7-čer-2012 | Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни „Інноваційні технології галузі“ | Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Сельський, Володимир Романович |
Learning Object | 2010 | 7-čer-2012 | Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу „Інноваційні технології галузі“ | Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Сельський, Володимир Романович |
Learning Object | 2010 | 7-čer-2012 | Методичні рекомендації до виконання магістерських робіт | Мельнічук, Оксана Євстахівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Юкало, Володимир Глібович; Покотило, О.С.; Сельський, Володимир Романович |
Conference Abstract | 10-říj-2019 | 15-lis-2019 | Полуниця – джерело біологічно-активних речовин, використання її для виробництва соків | Сельський, Володимир Романович; Сеник, Віталій; Selskyi, Volodymyr; Senyk, Vitalii |
Methodical recommendations | 2022 | 26-pro-2022 | Практика | Назарко, Ірина Степанівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Сельський, Володимир Романович |
Conference Abstract | 20-kvě-2021 | 23-čer-2021 | Способи попередньої підготовки абрикосів на соковіддачу | Сельський, Володимир Романович; Адамішин, О. В.; Selsky, V. R.; Adamishyn, O. V. |
Conference Abstract | 25-lis-2020 | 24-bře-2021 | Способи підготовки сировини при виробництві соку із сливи | Мурин, Т. Є.; Сельський, Володимир Романович; Muryn, T. Y.; Selskyi, V. R. |
Conference Abstract | 28-lis-2018 | 18-úno-2019 | Способи підготовки черешні для виробництва соків | Сельський, Володимир Романович; Мельнічук, О. Є.; Луцко, Л. Б.; Selskiy, V. R.; Melnichuk, O. E.; Lutsko, L. B. |
Conference Abstract | 28-dub-2022 | 16-čer-2022 | Харчова цінність та якість хліба | Гарасимів, М.; Сельський, Володимир Романович; Harasumiv, M.; Selsky, V. |
Conference Abstract | 20-kvě-2021 | 23-čer-2021 | Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробів | Сельський, Володимир Романович; Свента, Н. М.; Selsky, V. R.; Sventa, N. M. |
Conference Abstract | 11-říj-2017 | 28-říj-2017 | Харчування і здоров’я людини | Сельський, Володимир Романович; Угрин, Юрій; Selsky, V.; Uhryn, Y. |