Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34647
Назва: | Жирнокислотний склад молока при скисанні |
Інші назви: | Fatty acid composition of milk during source |
Автори: | Хава, О. П. Сельський, Володимир Романович Покотило, О. С. Hava, O. P. Selsky, V. R. Pokotylo, O. S. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Хава О. П. Жирнокислотний склад молока при скисанні / О. П. Хава, В. Р. Сельський, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 160. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Hava O. P., Selsky V. R., Pokotylo O. S. (2020) Zhyrnokyslotnyi sklad moloka pry skysanni [Fatty acid composition of milk during source]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 160 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
Конференція/захід: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 2 |
Дата публікації: | 25-лис-2020 |
Дата внесення: | 24-бер-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
УДК: | 637.04 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 160 |
Початкова сторінка: | 160 |
Кінцева сторінка: | 160 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34647 |
ISBN: | 978-966-305-112-3 |
Перелік літератури: | 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c. |
References: | 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Hava_O_P-Fatty_acid_composition_of_milk_160.pdf | 161,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Hava_O_P-Fatty_acid_composition_of_milk_160.djvu | 20,96 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
AZST_2020v2_Hava_O_P-Fatty_acid_composition_of_milk_160__COVER.png | 1,37 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.