Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34647
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Хава, О. П. | |
dc.contributor.author | Сельський, Володимир Романович | |
dc.contributor.author | Покотило, О. С. | |
dc.contributor.author | Hava, O. P. | |
dc.contributor.author | Selsky, V. R. | |
dc.contributor.author | Pokotylo, O. S. | |
dc.coverage.temporal | 25-26 листопада 2020 року | |
dc.coverage.temporal | 25-26 November 2020 | |
dc.date.accessioned | 2021-03-24T15:58:52Z | - |
dc.date.available | 2021-03-24T15:58:52Z | - |
dc.date.created | 2020-11-25 | |
dc.date.issued | 2020-11-25 | |
dc.identifier.citation | Хава О. П. Жирнокислотний склад молока при скисанні / О. П. Хава, В. Р. Сельський, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 160. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-112-3 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34647 | - |
dc.format.extent | 160 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 | |
dc.relation.ispartof | Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 | |
dc.title | Жирнокислотний склад молока при скисанні | |
dc.title.alternative | Fatty acid composition of milk during source | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.04 | |
dc.relation.references | 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c. | |
dc.relation.referencesen | 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c. | |
dc.identifier.citationen | Hava O. P., Selsky V. R., Pokotylo O. S. (2020) Zhyrnokyslotnyi sklad moloka pry skysanni [Fatty acid composition of milk during source]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 160 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 2 | |
dc.citation.spage | 160 | |
dc.citation.epage | 160 | |
dc.citation.conference | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Ebben a gyűjteményben: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Hava_O_P-Fatty_acid_composition_of_milk_160.pdf | 161,97 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
AZST_2020v2_Hava_O_P-Fatty_acid_composition_of_milk_160.djvu | 20,96 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
AZST_2020v2_Hava_O_P-Fatty_acid_composition_of_milk_160__COVER.png | 1,37 MB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!