Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34647

Назва: Жирнокислотний склад молока при скисанні
Інші назви: Fatty acid composition of milk during source
Автори: Хава, О. П.
Сельський, Володимир Романович
Покотило, О. С.
Hava, O. P.
Selsky, V. R.
Pokotylo, O. S.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Хава О. П. Жирнокислотний склад молока при скисанні / О. П. Хава, В. Р. Сельський, О. С. Покотило // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 160. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Hava O. P., Selsky V. R., Pokotylo O. S. (2020) Zhyrnokyslotnyi sklad moloka pry skysanni [Fatty acid composition of milk during source]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 160 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020
Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020
Конференція/захід: ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 2
Дата публікації: 25-лис-2020
Дата внесення: 24-бер-2021
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 25-26 листопада 2020 року
25-26 November 2020
УДК: 637.04
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 160
Початкова сторінка: 160
Кінцева сторінка: 160
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34647
ISBN: 978-966-305-112-3
Перелік літератури: 1. Покотило О. С. Вплив поліненасичених жирних кислот родини ω-3 і ω-6 на ліпогенез і холестериногенез в організмі морських свинок і білих щурів за нормальних умов і при холестериновому навантаженні : автореф. дис... д-ра біол. наук / О. С. Покотило; Ін-т біології тварин УААН. – Л., 2008. – 36 c.
References: 1. Pokotylo O. S. Vplyv polinenasychenykh zhyrnykh kyslot rodyny o-3 i o-6 na lipohenez i kholesterynohenez v orhanizmi morskykh svynok i bilykh shchuriv za normalnykh umov i pry kholesterynovomu navantazhenni : avtoref. dys... d-ra biol. nauk, O. S. Pokotylo; In-t biolohii tvaryn UAAN, L., 2008, 36 c.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.