กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35447
| ชื่อเรื่อง: | Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробів |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Nutritional value and quality of bread products and bakery products |
| ผู้แต่ง: | Сельський, Володимир Романович Свента, Н. М. Selsky, V. R. Sventa, N. M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Сельський В. Р. Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробів / В. Р. Сельський, Н. М. Свента // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 39. — (Вода і харчова промисловість). |
| Bibliographic description (International): | Selsky V. R., Sventa N. M. (2021) Kharchova tsinnist i yakist khliba i khlibobulochnykh vyrobiv [Nutritional value and quality of bread products and bakery products]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 39 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
| Conference/Event: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
| วันที่เผยแพร่: | 20-พฤษ-2021 |
| Date of entry: | 23-มิถ-2021 |
| สำนักพิมพ์: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
| UDC: | 664.6 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 39 |
| Start page: | 39 |
| End page: | 39 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35447 |
| ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
| Content type: | Conference Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2021_Selsky_V_R-Nutritional_value_and_quality_39.pdf | 271,12 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| MNTK_2021_Selsky_V_R-Nutritional_value_and_quality_39.djvu | 14,58 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
| MNTK_2021_Selsky_V_R-Nutritional_value_and_quality_39__COVER.png | 381,32 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น