Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35447
Tytuł: | Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробів |
Inne tytuły: | Nutritional value and quality of bread products and bakery products |
Authors: | Сельський, Володимир Романович Свента, Н. М. Selsky, V. R. Sventa, N. M. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Сельський В. Р. Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробів / В. Р. Сельський, Н. М. Свента // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 39. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description: | Selsky V. R., Sventa N. M. (2021) Kharchova tsinnist i yakist khliba i khlibobulochnykh vyrobiv [Nutritional value and quality of bread products and bakery products]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 39 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data wydania: | 20-maj-2021 |
Date of entry: | 23-cze-2021 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
UDC: | 664.6 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 39 |
Główna strona: | 39 |
Strona końcowa: | 39 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35447 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Selsky_V_R-Nutritional_value_and_quality_39.pdf | 271,12 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2021_Selsky_V_R-Nutritional_value_and_quality_39.djvu | 14,58 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2021_Selsky_V_R-Nutritional_value_and_quality_39__COVER.png | 381,32 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi