このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35447
タイトル: | Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробів |
その他のタイトル: | Nutritional value and quality of bread products and bakery products |
著者: | Сельський, Володимир Романович Свента, Н. М. Selsky, V. R. Sventa, N. M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Сельський В. Р. Харчова цінність і якість хліба і хлібобулочних виробів / В. Р. Сельський, Н. М. Свента // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 39. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Selsky V. R., Sventa N. M. (2021) Kharchova tsinnist i yakist khliba i khlibobulochnykh vyrobiv [Nutritional value and quality of bread products and bakery products]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 39 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Conference/Event: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/Collection: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
発行日: | 20-5月-2021 |
Date of entry: | 23-6月-2021 |
出版者: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
UDC: | 664.6 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 39 |
Start page: | 39 |
End page: | 39 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35447 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Selsky_V_R-Nutritional_value_and_quality_39.pdf | 271,12 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
MNTK_2021_Selsky_V_R-Nutritional_value_and_quality_39.djvu | 14,58 kB | DjVu | 見る/開く | |
MNTK_2021_Selsky_V_R-Nutritional_value_and_quality_39__COVER.png | 381,32 kB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。