Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27617
Назва: | Способи підготовки черешні для виробництва соків |
Інші назви: | Methods of preparing cherries fos the production of juices |
Автори: | Сельський, Володимир Романович Мельнічук, О. Є. Луцко, Л. Б. Selskiy, V. R. Melnichuk, O. E. Lutsko, L. B. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Сельський В. Р. Способи підготовки черешні для виробництва соків / В. Р. Сельський, О. Є. Мельнічук, Л. Б. Луцко // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 130. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Selskiy V. R., Melnichuk O. E., Lutsko L. B. (2018) Sposoby pidhotovky chereshni dlia vyrobnytstva sokiv [Methods of preparing cherries fos the production of juices]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 130 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 28-лис-2018 |
Дата внесення: | 18-лют-2019 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
УДК: | 664.8 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 130 |
Початкова сторінка: | 130 |
Кінцева сторінка: | 130 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27617 |
ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
Перелік літератури: | 1. Актуальні проблеми консервної промисловості України.: матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 27 листопада 2007р.) / ХарРІ НАДУ. – Х.: Вид-во ХарРІ НАДУ “Магістр”, 2008. – 356 с. 2. Покровський А.А. Хімічний склад харчових продуктів {Текст} А.А. Покровський – Москва: Харчова промисловість. 1976. – 228 с. 3. Методичні вказівки до здійснення параметрів контролю за технологічними процесами. – Одеса.: ВНДІКП – 1999. - 32 с. |
References: | 1. Aktualni problemy konservnoi promyslovosti Ukrainy., materialy nauk.-prakt. konf. (Kharkiv, 27 lystopada 2007y.), KharRI NADU, Kh., Vyd-vo KharRI NADU "Mahistr", 2008, 356 p. 2. Pokrovskyi A.A. Khimichnyi sklad kharchovykh produktiv {Tekst} A.A. Pokrovskyi – Moskva: Kharchova promyslovist. 1976, 228 p. 3. Metodychni vkazivky do zdiisnennia parametriv kontroliu za tekhnolohichnymy protsesamy, Odesa., VNDIKP – 1999, 32 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Selskiy_V_R-Methods_of_preparing_cherries_130.pdf | 252,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Selskiy_V_R-Methods_of_preparing_cherries_130.djvu | 17,88 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Selskiy_V_R-Methods_of_preparing_cherries_130__COVER.png | 412,5 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.