Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27617

Назва: Способи підготовки черешні для виробництва соків
Інші назви: Methods of preparing cherries fos the production of juices
Автори: Сельський, Володимир Романович
Мельнічук, О. Є.
Луцко, Л. Б.
Selskiy, V. R.
Melnichuk, O. E.
Lutsko, L. B.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Сельський В. Р. Способи підготовки черешні для виробництва соків / В. Р. Сельський, О. Є. Мельнічук, Л. Б. Луцко // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 130. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description: Selskiy V. R., Melnichuk O. E., Lutsko L. B. (2018) Sposoby pidhotovky chereshni dlia vyrobnytstva sokiv [Methods of preparing cherries fos the production of juices]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 130 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
Конференція/захід: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Журнал/збірник: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Том: 3
Дата публікації: 28-лис-2018
Дата внесення: 18-лют-2019
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
УДК: 664.8
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 130
Початкова сторінка: 130
Кінцева сторінка: 130
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27617
ISBN: 978-617-7331-71-0
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
Перелік літератури: 1. Актуальні проблеми консервної промисловості України.: матеріали наук.-практ. конф. (Харків, 27 листопада 2007р.) / ХарРІ НАДУ. – Х.: Вид-во ХарРІ НАДУ “Магістр”, 2008. – 356 с.
2. Покровський А.А. Хімічний склад харчових продуктів {Текст} А.А. Покровський – Москва: Харчова промисловість. 1976. – 228 с.
3. Методичні вказівки до здійснення параметрів контролю за технологічними процесами. – Одеса.: ВНДІКП – 1999. - 32 с.
References: 1. Aktualni problemy konservnoi promyslovosti Ukrainy., materialy nauk.-prakt. konf. (Kharkiv, 27 lystopada 2007y.), KharRI NADU, Kh., Vyd-vo KharRI NADU "Mahistr", 2008, 356 p.
2. Pokrovskyi A.A. Khimichnyi sklad kharchovykh produktiv {Tekst} A.A. Pokrovskyi – Moskva: Kharchova promyslovist. 1976, 228 p.
3. Metodychni vkazivky do zdiisnennia parametriv kontroliu za tekhnolohichnymy protsesamy, Odesa., VNDIKP – 1999, 32 p.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.