Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25434
Назва: | Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками |
Інші назви: | Research of impact of pectin on the forms of connection of wet in the macaroni dough with bran |
Автори: | Карпик, Г. В. Сельський, Володимир Романович Юрчак, В. Г. Karpyk, H. Selsky, V. Yurchak, Vira |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Національний університет харчових технологій, Україна |
Бібліографічний опис: | Карпик Г. В. Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками / Г. В. Карпик, В. Р. Сельський, В. Г. Юрчак // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 285–286. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Karpyk H., Selsky V., Yurchak V. (2018) Doslidzhennia vplyvu pektynu na formy zviazku volohy v makaronnomu tisti z vysivkamy [Research of impact of pectin on the forms of connection of wet in the macaroni dough with bran]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 285-286 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018 Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018 |
Конференція/захід: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті) |
Дата публікації: | 22-тра-2018 |
Дата внесення: | 15-чер-2018 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22-24 травня 2018 22-24 May 2018 |
УДК: | 664.6 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 285-286 |
Початкова сторінка: | 285 |
Кінцева сторінка: | 286 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25434 |
ISBN: | 978-966-305-093-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
Перелік літератури: | 1. Гинзбург А. С. Массообменная характеристика пищевых продуктов / А.С. Гинзбург, И. М. Савина – М.: Легкая и пищ. пром-сть, 1982. - 280 с. 2. Патент 83998 UA, МПК А23L 1/16 (2006.01). Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В.Г., Карпик Г.В.; заявник Національний університет харчових технологій, Київ ; заявл. 22.03.2013; опубл. 10.10.2013. 3. Литвиненко А. М. Совершенствование процесса и оборудования для сушки пищевых кристаллических материалов: Дис. …канд. техн. наук: 05.18.12. – К., 189 с. |
References: | 1. Hinzburh A. S. Massoobmennaia kharakteristika pishchevykh produktov, A.S. Hinzburh, I. M. Savina – M., Lehkaia i pishch. prom-st, 1982, 280 p. 2. Patent 83998 UA, MPK A23L 1/16 (2006.01). Sposib vyhotovlennia makaronnykh vyrobiv, Yurchak V.H., Karpyk H.V.; zaiavnyk Natsionalnyi universytet kharchovykh tekhnolohii, Kyiv ; Decl. 22.03.2013; Publ. 10.10.2013. 3. Litvinenko A. M. Sovershenstvovanie protsessa i oborudovaniia dlia sushki pishchevykh kristallicheskikh materialov: Dis. …kand. tekhn. nauk: 05.18.12, K., 189 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2018_2018_Karpyk_H-Research_of_impact_of_pectin_285-286.pdf | 597,25 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2018_2018_Karpyk_H-Research_of_impact_of_pectin_285-286.djvu | 182,36 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2018_2018_Karpyk_H-Research_of_impact_of_pectin_285-286__COVER.png | 471,78 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.