Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25434

Tittel: Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками
Alternative titler: Research of impact of pectin on the forms of connection of wet in the macaroni dough with bran
Authors: Карпик, Г. В.
Сельський, Володимир Романович
Юрчак, В. Г.
Karpyk, H.
Selsky, V.
Yurchak, Vira
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. В. Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками / Г. В. Карпик, В. Р. Сельський, В. Г. Юрчак // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 285–286. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Karpyk H., Selsky V., Yurchak V. (2018) Doslidzhennia vplyvu pektynu na formy zviazku volohy v makaronnomu tisti z vysivkamy [Research of impact of pectin on the forms of connection of wet in the macaroni dough with bran]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 285-286 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018
Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018
Conference/Event: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“
Journal/Collection: Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті)
Utgivelsesdato: 22-mai-2018
Date of entry: 15-jun-2018
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 22-24 травня 2018
22-24 May 2018
UDC: 664.6
Number of pages: 2
Page range: 285-286
Start page: 285
End page: 286
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25434
ISBN: 978-966-305-093-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
References (Ukraine): 1. Гинзбург А. С. Массообменная характеристика пищевых продуктов / А.С. Гинзбург, И. М. Савина – М.: Легкая и пищ. пром-сть, 1982. - 280 с.
2. Патент 83998 UA, МПК А23L 1/16 (2006.01). Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В.Г., Карпик Г.В.; заявник Національний університет харчових технологій, Київ ; заявл. 22.03.2013; опубл. 10.10.2013.
3. Литвиненко А. М. Совершенствование процесса и оборудования для сушки пищевых кристаллических материалов: Дис. …канд. техн. наук: 05.18.12. – К., 189 с.
References (International): 1. Hinzburh A. S. Massoobmennaia kharakteristika pishchevykh produktov, A.S. Hinzburh, I. M. Savina – M., Lehkaia i pishch. prom-st, 1982, 280 p.
2. Patent 83998 UA, MPK A23L 1/16 (2006.01). Sposib vyhotovlennia makaronnykh vyrobiv, Yurchak V.H., Karpyk H.V.; zaiavnyk Natsionalnyi universytet kharchovykh tekhnolohii, Kyiv ; Decl. 22.03.2013; Publ. 10.10.2013.
3. Litvinenko A. M. Sovershenstvovanie protsessa i oborudovaniia dlia sushki pishchevykh kristallicheskikh materialov: Dis. …kand. tekhn. nauk: 05.18.12, K., 189 p.
Content type: Conference Abstract
Aparece en las colecciones: Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!