Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25434
Titre: | Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками |
Autre(s) titre(s): | Research of impact of pectin on the forms of connection of wet in the macaroni dough with bran |
Auteur(s): | Карпик, Г. В. Сельський, Володимир Романович Юрчак, В. Г. Karpyk, H. Selsky, V. Yurchak, Vira |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна Національний університет харчових технологій, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. В. Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками / Г. В. Карпик, В. Р. Сельський, В. Г. Юрчак // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 285–286. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Karpyk H., Selsky V., Yurchak V. (2018) Doslidzhennia vplyvu pektynu na formy zviazku volohy v makaronnomu tisti z vysivkamy [Research of impact of pectin on the forms of connection of wet in the macaroni dough with bran]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 285-286 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018 Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018 |
Conference/Event: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті) |
Date de publication: | 22-mai-2018 |
Date of entry: | 15-jui-2018 |
Editeur: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-24 травня 2018 22-24 May 2018 |
UDC: | 664.6 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 285-286 |
Start page: | 285 |
End page: | 286 |
URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25434 |
ISBN: | 978-966-305-093-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
References (Ukraine): | 1. Гинзбург А. С. Массообменная характеристика пищевых продуктов / А.С. Гинзбург, И. М. Савина – М.: Легкая и пищ. пром-сть, 1982. - 280 с. 2. Патент 83998 UA, МПК А23L 1/16 (2006.01). Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В.Г., Карпик Г.В.; заявник Національний університет харчових технологій, Київ ; заявл. 22.03.2013; опубл. 10.10.2013. 3. Литвиненко А. М. Совершенствование процесса и оборудования для сушки пищевых кристаллических материалов: Дис. …канд. техн. наук: 05.18.12. – К., 189 с. |
References (International): | 1. Hinzburh A. S. Massoobmennaia kharakteristika pishchevykh produktov, A.S. Hinzburh, I. M. Savina – M., Lehkaia i pishch. prom-st, 1982, 280 p. 2. Patent 83998 UA, MPK A23L 1/16 (2006.01). Sposib vyhotovlennia makaronnykh vyrobiv, Yurchak V.H., Karpyk H.V.; zaiavnyk Natsionalnyi universytet kharchovykh tekhnolohii, Kyiv ; Decl. 22.03.2013; Publ. 10.10.2013. 3. Litvinenko A. M. Sovershenstvovanie protsessa i oborudovaniia dlia sushki pishchevykh kristallicheskikh materialov: Dis. …kand. tekhn. nauk: 05.18.12, K., 189 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Collection(s) : | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018) |
Fichier(s) constituant ce document :
Fichier | Description | Taille | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2018_2018_Karpyk_H-Research_of_impact_of_pectin_285-286.pdf | 597,25 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir | |
MNTK_2018_2018_Karpyk_H-Research_of_impact_of_pectin_285-286.djvu | 182,36 kB | DjVu | Voir/Ouvrir | |
MNTK_2018_2018_Karpyk_H-Research_of_impact_of_pectin_285-286__COVER.png | 471,78 kB | image/png | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.