Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25434
Full metadata record
| DC pole | Hodnota | Jazyk |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Карпик, Г. В. | |
| dc.contributor.author | Сельський, Володимир Романович | |
| dc.contributor.author | Юрчак, В. Г. | |
| dc.contributor.author | Karpyk, H. | |
| dc.contributor.author | Selsky, V. | |
| dc.contributor.author | Yurchak, Vira | |
| dc.coverage.temporal | 22-24 травня 2018 | |
| dc.coverage.temporal | 22-24 May 2018 | |
| dc.date.accessioned | 2018-06-15T10:41:26Z | - |
| dc.date.available | 2018-06-15T10:41:26Z | - |
| dc.date.created | 2018-05-22 | |
| dc.date.issued | 2018-05-22 | |
| dc.identifier.citation | Карпик Г. В. Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками / Г. В. Карпик, В. Р. Сельський, В. Г. Юрчак // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 285–286. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
| dc.identifier.isbn | 978-966-305-093-5 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25434 | - |
| dc.format.extent | 285-286 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018 | |
| dc.relation.ispartof | Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018 | |
| dc.title | Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками | |
| dc.title.alternative | Research of impact of pectin on the forms of connection of wet in the macaroni dough with bran | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.subject.udc | 664.6 | |
| dc.relation.references | 1. Гинзбург А. С. Массообменная характеристика пищевых продуктов / А.С. Гинзбург, И. М. Савина – М.: Легкая и пищ. пром-сть, 1982. - 280 с. | |
| dc.relation.references | 2. Патент 83998 UA, МПК А23L 1/16 (2006.01). Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В.Г., Карпик Г.В.; заявник Національний університет харчових технологій, Київ ; заявл. 22.03.2013; опубл. 10.10.2013. | |
| dc.relation.references | 3. Литвиненко А. М. Совершенствование процесса и оборудования для сушки пищевых кристаллических материалов: Дис. …канд. техн. наук: 05.18.12. – К., 189 с. | |
| dc.relation.referencesen | 1. Hinzburh A. S. Massoobmennaia kharakteristika pishchevykh produktov, A.S. Hinzburh, I. M. Savina – M., Lehkaia i pishch. prom-st, 1982, 280 p. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Patent 83998 UA, MPK A23L 1/16 (2006.01). Sposib vyhotovlennia makaronnykh vyrobiv, Yurchak V.H., Karpyk H.V.; zaiavnyk Natsionalnyi universytet kharchovykh tekhnolohii, Kyiv ; Decl. 22.03.2013; Publ. 10.10.2013. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Litvinenko A. M. Sovershenstvovanie protsessa i oborudovaniia dlia sushki pishchevykh kristallicheskikh materialov: Dis. …kand. tekhn. nauk: 05.18.12, K., 189 p. | |
| dc.identifier.citationen | Karpyk H., Selsky V., Yurchak V. (2018) Doslidzhennia vplyvu pektynu na formy zviazku volohy v makaronnomu tisti z vysivkamy [Research of impact of pectin on the forms of connection of wet in the macaroni dough with bran]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 285-286 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
| dc.contributor.affiliation | Національний університет харчових технологій, Україна | |
| dc.citation.journalTitle | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті) | |
| dc.citation.spage | 285 | |
| dc.citation.epage | 286 | |
| dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ | |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018) | |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| MNTK_2018_2018_Karpyk_H-Research_of_impact_of_pectin_285-286.pdf | 597,25 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| MNTK_2018_2018_Karpyk_H-Research_of_impact_of_pectin_285-286.djvu | 182,36 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| MNTK_2018_2018_Karpyk_H-Research_of_impact_of_pectin_285-286__COVER.png | 471,78 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.