Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25434

Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorКарпик, Г. В.
dc.contributor.authorСельський, Володимир Романович
dc.contributor.authorЮрчак, В. Г.
dc.contributor.authorKarpyk, H.
dc.contributor.authorSelsky, V.
dc.contributor.authorYurchak, Vira
dc.coverage.temporal22-24 травня 2018
dc.coverage.temporal22-24 May 2018
dc.date.accessioned2018-06-15T10:41:26Z-
dc.date.available2018-06-15T10:41:26Z-
dc.date.created2018-05-22
dc.date.issued2018-05-22
dc.identifier.citationКарпик Г. В. Дослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками / Г. В. Карпик, В. Р. Сельський, В. Г. Юрчак // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 285–286. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-966-305-093-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25434-
dc.format.extent285-286
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018
dc.relation.ispartofMaterials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018
dc.titleДослідження впливу пектину на форми зв’язку вологи в макаронному тісті з висівками
dc.title.alternativeResearch of impact of pectin on the forms of connection of wet in the macaroni dough with bran
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.6
dc.relation.references1. Гинзбург А. С. Массообменная характеристика пищевых продуктов / А.С. Гинзбург, И. М. Савина – М.: Легкая и пищ. пром-сть, 1982. - 280 с.
dc.relation.references2. Патент 83998 UA, МПК А23L 1/16 (2006.01). Спосіб виготовлення макаронних виробів / Юрчак В.Г., Карпик Г.В.; заявник Національний університет харчових технологій, Київ ; заявл. 22.03.2013; опубл. 10.10.2013.
dc.relation.references3. Литвиненко А. М. Совершенствование процесса и оборудования для сушки пищевых кристаллических материалов: Дис. …канд. техн. наук: 05.18.12. – К., 189 с.
dc.relation.referencesen1. Hinzburh A. S. Massoobmennaia kharakteristika pishchevykh produktov, A.S. Hinzburh, I. M. Savina – M., Lehkaia i pishch. prom-st, 1982, 280 p.
dc.relation.referencesen2. Patent 83998 UA, MPK A23L 1/16 (2006.01). Sposib vyhotovlennia makaronnykh vyrobiv, Yurchak V.H., Karpyk H.V.; zaiavnyk Natsionalnyi universytet kharchovykh tekhnolohii, Kyiv ; Decl. 22.03.2013; Publ. 10.10.2013.
dc.relation.referencesen3. Litvinenko A. M. Sovershenstvovanie protsessa i oborudovaniia dlia sushki pishchevykh kristallicheskikh materialov: Dis. …kand. tekhn. nauk: 05.18.12, K., 189 p.
dc.identifier.citationenKarpyk H., Selsky V., Yurchak V. (2018) Doslidzhennia vplyvu pektynu na formy zviazku volohy v makaronnomu tisti z vysivkamy [Research of impact of pectin on the forms of connection of wet in the macaroni dough with bran]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 285-286 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.contributor.affiliationНаціональний університет харчових технологій, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті)
dc.citation.spage285
dc.citation.epage286
dc.citation.conferenceМіжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“
Vyskytuje se v kolekcích:Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.