ประเภท | วันที่เผยแพร่ | Date of entry | ชื่อเรื่อง | ผู้แต่ง |
Conference Abstract | 2-พฤษ-2018 | 3-กรก-2018 | Використання дистанційного навчання при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділення | Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna |
Conference Abstract | 28-กัน-2023 | 21-พฤศ-2023 | Використання добавок у сучасних молочних продуктах | Назарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna |
Article | เมษ-2016 | 8-กรก-2016 | Використання засобів дистанційної освіти для підвищення ефективності навчального процесу у ВНЗ | Назарко, Ірина Степанівна |
Article | 18-พฤษ-2016 | 8-มิถ-2016 | Використання інформаційних технологій при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділення | Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna |
Conference Abstract | 24-พฤษ-2023 | 19-7月-2023 | Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna |
Handbook | 2019 | 27-8月-2019 | Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностей | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |
Conference Abstract | 11-10月-2017 | 28-10月-2017 | Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha |
Conference Abstract | 28-9月-2023 | 21-11月-2023 | Консервування плодово-ягідних напівфабрикатів | Фігуш, Петро; Назарко, Ірина Степанівна; Figush, Petro; Nazarko, Iryna |
Book | 8-7月-2016 | 8-7月-2016 | Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» | Назарко, Ірина Степанівна |
Book | 5月-2017 | 27-6月-2017 | Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія) | Назарко, Ірина Степанівна |
Laboratory Instructions | 6月-2020 | 29-6月-2020 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. | Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович |
Laboratory Instructions | 6月-2020 | 29-6月-2020 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2. | Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович |
Learning Object | 8-7月-2016 | 8-7月-2016 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів» | Назарко, Ірина Степанівна |
Methodical recommendations | 10月-2020 | 13-6月-2021 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія» | Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна |
Methodical recommendations | 2018 | 17-12月-2018 | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технології | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |
- | 5月-2017 | 19-6月-2017 | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна |
Learning Object | 5月-2017 | 18-6月-2017 | МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах» | Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна |
Methodical recommendations | 3月-2019 | 20-6月-2019 | Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» | Назарко, Ірина Степанівна |
Methodical recommendations | 2021 | 9-10月-2021 | Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвах | Копчак, Наталія Григорівна; Kopchak, Nataliia; Карпик, Галина Вікторівна; Karpyk, Halyna Viktorivna; Кравченюк, Христина Юріївна; Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna; Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna Stepanivna |
Methodical recommendations | 5月-2018 | 24-6月-2018 | Органічна хімія | Назарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна |
Methodical recommendations | 5月-2018 | 22-6月-2018 | Основи наукових досліджень | Назарко, Ірина Степанівна |
Article | 19-5月-2015 | 21-1月-2016 | Перспективи використання функціональних продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna |
Methodical recommendations | 2022 | 26-12月-2022 | Практика | Назарко, Ірина Степанівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Сельський, Володимир Романович |
Conference Abstract | 28-9月-2023 | 21-11月-2023 | Розроблення йогурту з алое вера та медом | Сторож, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Фігуш, Г. В.; Storozh, L.; Nazarko, I.; Figush, G. |
Proceedings Book | 2024 | 1-7月-2024 | Розроблення кисломолочного напою з алое вера | Сторож, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна |
Conference Abstract | 10-10月-2019 | 15-11月-2019 | Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia |
Article | 8-10月-2015 | 21-12月-2015 | Українські стандарти безпечності харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna |
Proceedings Book | 6月-2024 | 29-6月-2024 | ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУК | Жирська, Галина Ярославівна; Назарко, Ірина Степанівна |
Book | 5月-2013 | 28-3月-2017 | Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузі | Назарко, Ірина Степанівна |
Conference Abstract | 28-9月-2023 | 21-11月-2023 | Характеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококів | Юкало, Володимир Глібович; Назарко, Ірина Степанівна; Величко, Арсен; Yukalo, V.; Nazarko, I.; Velychko, A. |
Conference Abstract | 28-4月-2022 | 16-6月-2022 | Харчова добавка Е621 у нашому житті | Дуда, М.; Салівонов, Т.; Назарко, Ірина Степанівна; Duda, M.; Salivonov, T.; Nazarko, I. S. |
Article | 13-5月-2014 | 1-2月-2016 | Шляхи підвищення якості знань з хімії студентів-іноземців у вищих технічних навчальних закладах | Назарко, Ірина Степанівна; Джур, Ярослава; Nazarko, Iryna; Dzhur, Yaroslava |
Conference Abstract | 22-9月-2022 | 19-10月-2022 | Яблучна кислота – ідеальна харчова добавка | Назарко, Ірина Степанівна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Biletska, Halina |