Lehitse Autor Назарко, Ірина Степанівна

Otsi: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
või sisesta esimesed tähed:  
Näidatakse tulemusi 1 kuni 33 33 -st
TüüpIlmumisaegDate of entryPealkiriAutor(id)
Conference Abstract2-mai-20183-juu-2018Використання дистанційного навчання при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділенняНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Використання добавок у сучасних молочних продуктахНазарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna
Articleapr-20168-juu-2016Використання засобів дистанційної освіти для підвищення ефективності навчального процесу у ВНЗНазарко, Ірина Степанівна
Article18-mai-20168-juu-2016Використання інформаційних технологій при викладанні хімії іноземним слухачам підготовчого відділенняНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Conference Abstract24-mai-202319-juu-2023Вплив якості води на виробництво якісних харчоіих продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Салук, Інна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Saluk, Inna; Biletska, Halyna
Handbook201927-aug-2019Загальна хімія : навчальний посібник для студентів технічних спеціальностейНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Conference Abstract11-okt-201728-okt-2017Застосування аерозольних упаковок у виробництві харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Матіяш, Ольга; Nazarko, Iryna; Matiiash, Olha
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Консервування плодово-ягідних напівфабрикатівФігуш, Петро; Назарко, Ірина Степанівна; Figush, Petro; Nazarko, Iryna
Book8-juu-20168-juu-2016Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»Назарко, Ірина Степанівна
Bookmai-201727-juu-2017Конспект лекцій з курсу «Фізична і колоїдна хімія» (частина 2. Колоїдна хімія)Назарко, Ірина Степанівна
Laboratory Instructionsjuu-202029-juu-2020Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1.Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович
Laboratory Instructionsjuu-202029-juu-2020Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Харчова хімія» для студентів всіх форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.2.Назарко, Ірина Степанівна; Покотило, Олег Степанович
Learning Object8-juu-20168-juu-2016Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні інгредієнти в технології консервованих продуктів»Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendationsokt-202013-juu-2021Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна та неорганічна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» Ч.1. «Загальна хімія»Вічко, Олена Іванівна; Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations201817-det-2018Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Загальна хімія» розроблено відповідно до навчального плану для студентів всіх форм навчання спеціальностей 152 Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка; 153 Мікро- та наносистемна техніка; 163 Біомедична інженерія; 172 Телекомунікації та радіотехніка; 274 Автомобільний транспорт; 275 Транспортні технологіїНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
-mai-201719-juu-2017Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження рослинної сировини, яка містить біологічно активні водорозчинні вітаміни» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна
Learning Objectmai-201718-juu-2017МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ до виконання лабораторної роботи на тему: «Дослідження якісного та кількісного складу біологічно активних жиророзчинних вітамінів в харчових продуктах» з курсу «Біологічно активні сполуки в харчових продуктах»Джур, Ярослава Богданівна; Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendationsmär-201920-juu-2019Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «Науково-дослідна робота студентів» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології»Назарко, Ірина Степанівна
Methodical recommendations20219-okt-2021Облік і звітність у хлібопекарському, макаронному, кондитерському та харчоконцентратному виробництвахКопчак, Наталія Григорівна; Kopchak, Nataliia; Карпик, Галина Вікторівна; Karpyk, Halyna Viktorivna; Кравченюк, Христина Юріївна; Kravcheniuk, Khrystyna Yurivna; Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna Stepanivna
Methodical recommendationsmai-201824-juu-2018Органічна хіміяНазарко, Ірина Степанівна; Вічко, Олена Іванівна
Methodical recommendationsmai-201822-juu-2018Основи наукових дослідженьНазарко, Ірина Степанівна
Article19-mai-201521-jaa-2016Перспективи використання функціональних продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Methodical recommendations202226-det-2022ПрактикаНазарко, Ірина Степанівна; Бейко, Людмила Анатоліївна; Карпик, Галина Вікторівна; Лісовська, Тетяна Олегівна; Сельський, Володимир Романович
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Розроблення йогурту з алое вера та медомСторож, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна; Фігуш, Г. В.; Storozh, L.; Nazarko, I.; Figush, G.
Proceedings Book20241-juu-2024Розроблення кисломолочного напою з алое вераСторож, Людмила Анатоліївна; Назарко, Ірина Степанівна
Conference Abstract10-okt-201915-nov-2019Сучасні пакувальні матеріали для зберігання харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Мазур, Юлія; Nazarko, Iryna; Mazur, Yuliia
Article8-okt-201521-det-2015Українські стандарти безпечності харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Proceedings Bookjuu-202429-juu-2024ФОРМУВАННЯ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ЗДОБУВАЧІВ ПІД ЧАС ВИВЧЕННЯ ПРИРОДНИЧИХ НАУКЖирська, Галина Ярославівна; Назарко, Ірина Степанівна
Bookmai-201328-mär-2017Фізико-хімічні і біологічні основи технології галузіНазарко, Ірина Степанівна
Conference Abstract28-sep-202321-nov-2023Характеристика фізіологічних властивостей протеолітично активних лактококівЮкало, Володимир Глібович; Назарко, Ірина Степанівна; Величко, Арсен; Yukalo, V.; Nazarko, I.; Velychko, A.
Conference Abstract28-apr-202216-juu-2022Харчова добавка Е621 у нашому життіДуда, М.; Салівонов, Т.; Назарко, Ірина Степанівна; Duda, M.; Salivonov, T.; Nazarko, I. S.
Article13-mai-20141-vee-2016Шляхи підвищення якості знань з хімії студентів-іноземців у вищих технічних навчальних закладахНазарко, Ірина Степанівна; Джур, Ярослава; Nazarko, Iryna; Dzhur, Yaroslava
Conference Abstract22-sep-202219-okt-2022Яблучна кислота – ідеальна харчова добавкаНазарко, Ірина Степанівна; Білецька, Галина; Nazarko, Iryna; Biletska, Halina