Showing results 1 to 20 of 65
next >
| Type | Issue Date | Date of entry | Title | Author(s) |
| Conference Abstract | 22-sze-2022 | 19-okt-2022 | Pastry of health direction | Карпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I. |
| Conference Abstract | 25-sze-2025 | 28-okt-2025 | Polygonum Aviculare L. та закваска як фактори підвищення харчової цінності пшеничного хліба | Смолій, Н. В.; Вічко, Олена Іванівна; Карпик, Галина Вікторівна; Smolii, N. V.; Vichko, O. I.; Karpyk, G. V. |
| Master Thesis | 2021 | 26-dec-2021 | Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробів | Марко, Діана Борисівна; Marko, Diana |
| Conference Abstract | 28-sze-2023 | 21-nov-2023 | Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складу | Карпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V. |
| Conference Abstract | 24-máj-2023 | 19-júl-2023 | Вода в хлібопекарському виробництві | Кравченюк, Христина Юріївна; Воробчук, І. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Vorobchuk, I. M. |
| Conference Abstract | 24-máj-2023 | 19-júl-2023 | Вплив води на якість напоїв | Криськова, Лариса Петрівна; Пилипчук, О.; Kryskova, L.; Pylypchuk, A. |
| Master Thesis | 2021 | 26-dec-2021 | Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якості | Лановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman |
| Conference Abstract | 24-máj-2023 | 19-júl-2023 | Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикаті | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y. |
| Conference Abstract | 28-ápr-2022 | 16-jún-2022 | Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочок | Степанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V. |
| Master Thesis | 2021 | 26-dec-2021 | Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цеху | Спас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana |
| Conference Abstract | 20-máj-2021 | 23-jún-2021 | Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба | Карпик, Г.; Гайдамака, М.; Karpyk, H.; Haidamaka, M. |
| Conference Abstract | 11-dec-2024 | 24-jan-2025 | Дослідження доцільності використання пажитника в технології здобних виробів | Сороцька, А. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Sorotska, A. V.; Karpyk, H. V. |
| Conference Abstract | 24-máj-2023 | 19-júl-2023 | Дослідження основних показників якості хлібобулочних виробів | Кравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K. Y.; Kravcheniuk, R. Y. |
| Master Thesis | dec-2023 | 17-jan-2024 | Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробів | Свента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia |
| Conference Abstract | 24-máj-2023 | 19-júl-2023 | Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначення | Карпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Клим, Л. В.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Klym, L. V. |
| Master Thesis | 2021 | 26-dec-2021 | Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужності | Гайдамака, Михайло Васильович; Haidamaka, Mykhailo |
| Master Thesis | dec-2023 | 19-jan-2024 | Дослідження технологічних аспектів використання горіхової сировини у виробництві булочок із впровадженням технології у хлібопекарському цеху | Чернега, Андрій Володимирович; Cherneha, Andrii |
| Conference Abstract | 27-ápr-2023 | 10-jún-2023 | Застосування авокадо в рецептурі булочних виробів | Адамішин, О.; Adamishyn, O. |
| Conference Abstract | 24-máj-2023 | 19-júl-2023 | Застосування конопляної та лляної олії з метою збагачення борошняних виробів для досягнення ЦСР ООН | Лісовська, Тетяна Олегівна; Криськова, Л. П.; Кушнірук, Н. В.; Lisovska, T. O.; Kryskova, L. P.; Kushniruk, N. V. |
| Conference Abstract | 24-máj-2023 | 19-júl-2023 | Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробів | Карпик, Галина Вікторівна; Якшина, Н. А.; Karpyk, H. V.; Yakshyna, N. A. |