Percorrer por UDC 664.661

Índice: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
ou inserir as letras iniciais:  
Mostrar resultados 1-20 de 62.  próximo >
TipoDataDate of entryTítuloAutor(es)
Conference Abstract22-Set-202219-Out-2022Pastry of health directionКарпик, Галина Вікторівна; Степанко, І. І.; Karpyk, H.; Stepanko, I.
Master Thesis202126-Dez-2021Вдосконалення споживчих властивостей хліба з підвищеним вмістом висівкових частин зерна та застосування отриманих результатів в цеху з виробництва функціональних виробівМарко, Діана Борисівна; Marko, Diana
Conference Abstract28-Set-202321-Nov-2023Виробництво булочки з цілеспрямованою зміною складуКарпик, Галина Вікторівна; Адамішин, О. В.; Karpyk, G. V.; Adamishyn, O. V.
Conference Abstract24-Mai-202319-Jul-2023Вода в хлібопекарському виробництвіКравченюк, Христина Юріївна; Воробчук, І. М.; Kravcheniuk, K. Y.; Vorobchuk, I. M.
Conference Abstract24-Mai-202319-Jul-2023Вплив води на якість напоївКриськова, Лариса Петрівна; Пилипчук, О.; Kryskova, L.; Pylypchuk, A.
Master Thesis202126-Dez-2021Вплив додавання олій в технології виробництва батону Студенського на параметри якостіЛановий, Роман Богданович; Lanovyi, Roman
Conference Abstract24-Mai-202319-Jul-2023Вплив рослинного структуроутворювача на кількість адсорбованої вологи в макаронному напівфабрикатіКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Грещук, А. Є.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Hreshchuk, A. Y.
Conference Abstract28-Abr-202216-Jun-2022Дослідження властивостей квітів Tagetes patula як сировини для виготовлення булочокСтепанко, І.; Карпик, Галина Вікторівна; Stepanko, I.; Karpik, G. V.
Master Thesis202126-Dez-2021Дослідження впливу ревеню на процес виготовлення булочних виробів із застосуванням його в хлібопекарському цехуСпас, Оксана Дмитрівна; Spas, Oksana
Conference Abstract20-Mai-202123-Jun-2021Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хлібаКарпик, Г.; Гайдамака, М.; Karpyk, H.; Haidamaka, M.
Conference Abstract11-Dez-202424-Jan-2025Дослідження доцільності використання пажитника в технології здобних виробівСороцька, А. В.; Карпик, Галина Вікторівна; Sorotska, A. V.; Karpyk, H. V.
Conference Abstract24-Mai-202319-Jul-2023Дослідження основних показників якості хлібобулочних виробівКравченюк, Христина Юріївна; Кравченюк, Р. Ю.; Kravcheniuk, K. Y.; Kravcheniuk, R. Y.
Master ThesisDez-202317-Jan-2024Дослідження способу стабілізації якості хліба виготовленого з пшеничного борошна з пониженими хлібопекарськими властивостями та застосування його у цеху з виробництва хлібобулочних виробівСвента, Наталія Миколаївна; Sventa, Nataliia
Conference Abstract24-Mai-202319-Jul-2023Дослідження стану води в макаронних виробах функціонального призначенняКарпик, Г. В.; Юрчак, В. Г.; Клим, Л. В.; Karpyk, H. V.; Yurchak, V. H.; Klym, L. V.
Master Thesis202126-Dez-2021Дослідження та впровадження технології хліба з ферментованим напоєм у цеху хлібопекарського підприємства середньої потужностіГайдамака, Михайло Васильович; Haidamaka, Mykhailo
Master ThesisDez-202319-Jan-2024Дослідження технологічних аспектів використання горіхової сировини у виробництві булочок із впровадженням технології у хлібопекарському цехуЧернега, Андрій Володимирович; Cherneha, Andrii
Conference Abstract27-Abr-202310-Jun-2023Застосування авокадо в рецептурі булочних виробівАдамішин, О.; Adamishyn, O.
Conference Abstract24-Mai-202319-Jul-2023Застосування конопляної та лляної олії з метою збагачення борошняних виробів для досягнення ЦСР ООНЛісовська, Тетяна Олегівна; Криськова, Л. П.; Кушнірук, Н. В.; Lisovska, T. O.; Kryskova, L. P.; Kushniruk, N. V.
Conference Abstract24-Mai-202319-Jul-2023Напій з буряка ферментований як рецептурний інгредієнт борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Якшина, Н. А.; Karpyk, H. V.; Yakshyna, N. A.
Conference Abstract24-Mai-202319-Jul-2023Нетрадиційні види сировини для борошняних виробівКарпик, Галина Вікторівна; Войтович, К. І.; Karpyk, H. V.; Voitovych, K. I.