Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35444

Назва: Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба
Інші назви: Research of the influence of fermented drink on the quality of wheat bread
Автори: Карпик, Г.
Гайдамака, М.
Karpyk, H.
Haidamaka, M.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Украна
Бібліографічний опис: Карпик Г. Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба / Г. Карпик, М. Гайдамака // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 35. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description: Karpyk H., Haidamaka M. (2021) Doslidzhennia vplyvu fermentovanoho napoiu na yakist pshenychnoho khliba [Research of the influence of fermented drink on the quality of wheat bread]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 35 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Конференція/захід: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Журнал/збірник: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Дата публікації: 20-тра-2021
Дата внесення: 23-чер-2021
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
УДК: 664.661
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 35
Початкова сторінка: 35
Кінцева сторінка: 35
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35444
ISBN: 978-617-7875-17-7
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.