Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35444
Tytuł: | Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба |
Inne tytuły: | Research of the influence of fermented drink on the quality of wheat bread |
Authors: | Карпик, Г. Гайдамака, М. Karpyk, H. Haidamaka, M. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Украна |
Bibliographic description (Ukraine): | Карпик Г. Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба / Г. Карпик, М. Гайдамака // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 35. — (Вода і харчова промисловість). |
Bibliographic description (International): | Karpyk H., Haidamaka M. (2021) Doslidzhennia vplyvu fermentovanoho napoiu na yakist pshenychnoho khliba [Research of the influence of fermented drink on the quality of wheat bread]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 35 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Journal/kolekcja: | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ |
Data wydania: | 20-maj-2021 |
Date of entry: | 23-cze-2021 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 20-21 травня 2021 року 20-21 May 2021 |
UDC: | 664.661 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 35 |
Główna strona: | 35 |
Strona końcowa: | 35 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35444 |
ISBN: | 978-617-7875-17-7 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Karpyk_H-Research_of_the_influence_of_35.pdf | 272,43 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2021_Karpyk_H-Research_of_the_influence_of_35.djvu | 16,81 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNTK_2021_Karpyk_H-Research_of_the_influence_of_35__COVER.png | 411,05 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi