Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35444
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Карпик, Г. | |
dc.contributor.author | Гайдамака, М. | |
dc.contributor.author | Karpyk, H. | |
dc.contributor.author | Haidamaka, M. | |
dc.coverage.temporal | 20-21 травня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 20-21 May 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-06-23T15:52:46Z | - |
dc.date.available | 2021-06-23T15:52:46Z | - |
dc.date.created | 2021-05-20 | |
dc.date.issued | 2021-05-20 | |
dc.identifier.citation | Карпик Г. Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба / Г. Карпик, М. Гайдамака // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 35. — (Вода і харчова промисловість). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-17-7 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35444 | - |
dc.format.extent | 35 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021 | |
dc.title | Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба | |
dc.title.alternative | Research of the influence of fermented drink on the quality of wheat bread | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.661 | |
dc.identifier.citationen | Karpyk H., Haidamaka M. (2021) Doslidzhennia vplyvu fermentovanoho napoiu na yakist pshenychnoho khliba [Research of the influence of fermented drink on the quality of wheat bread]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 35 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Украна | |
dc.citation.journalTitle | Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
dc.citation.spage | 35 | |
dc.citation.epage | 35 | |
dc.citation.conference | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2021_Karpyk_H-Research_of_the_influence_of_35.pdf | 272,43 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
MNTK_2021_Karpyk_H-Research_of_the_influence_of_35.djvu | 16,81 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
MNTK_2021_Karpyk_H-Research_of_the_influence_of_35__COVER.png | 411,05 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!