กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35444

ชื่อเรื่อง: Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Research of the influence of fermented drink on the quality of wheat bread
ผู้แต่ง: Карпик, Г.
Гайдамака, М.
Karpyk, H.
Haidamaka, M.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Украна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. Дослідження впливу ферментованого напою на якість пшеничного хліба / Г. Карпик, М. Гайдамака // Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 20-21 травня 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — С. 35. — (Вода і харчова промисловість).
Bibliographic description (International): Karpyk H., Haidamaka M. (2021) Doslidzhennia vplyvu fermentovanoho napoiu na yakist pshenychnoho khliba [Research of the influence of fermented drink on the quality of wheat bread]. Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects" (Tern., 20-21 May 2021), pp. 35 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“, 2021
Book of abstracts of the Ⅰ International Scientific and Technical Conference "Water quality: biomedical, technological, agro-industrial and environmental aspects", 2021
Conference/Event: Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
Journal/Collection: Тези доповідей Ⅰ Міжнародної науково-технічної конференції „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“
วันที่เผยแพร่: 20-พฤษ-2021
Date of entry: 23-มิถ-2021
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 20-21 травня 2021 року
20-21 May 2021
UDC: 664.661
Number of pages: 1
Page range: 35
Start page: 35
End page: 35
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35444
ISBN: 978-617-7875-17-7
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅰ Міжнародна науково-технічна конференція „Якість води: біомедичні, технологічні, агропромислові і екологічні аспекти“ (2021)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
MNTK_2021_Karpyk_H-Research_of_the_influence_of_35.pdf272,43 kBAdobe PDFดู/เปิด
MNTK_2021_Karpyk_H-Research_of_the_influence_of_35.djvu16,81 kBDjVuดู/เปิด
MNTK_2021_Karpyk_H-Research_of_the_influence_of_35__COVER.png411,05 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น