Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 213

Всього відвідувань на місяць

січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 2 2 6 5 3 41 0

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf 549

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 144
China 21
Україна 11
Finland 8
Netherlands 8
Belgium 5
Japan 5
Germany 4
United Kingdom 2
Romania 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Mountain View 31
San Mateo 30
San Diego 27
San Ramon 27
Beijing 11
Menlo Park 7
Hangzhou 6
Jyväskylä 5
Tokyo 5
Munich 4