Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 79

Всього відвідувань на місяць

лютого 2024 березня 2024 квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 0 0 0 0 51 28 0

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf 37

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 75
Україна 4

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Diego 27
San Ramon 27
Mountain View 18
Ternopil 4
Ann Arbor 1
Jackson 1