Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 216

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 2 6 5 3 41 0 3

Звантажень файлу

Переглядів
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf 625

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 147
China 21
Україна 11
Finland 8
Netherlands 8
Belgium 5
Japan 5
Germany 4
United Kingdom 2
Romania 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 32
Mountain View 31
San Diego 27
San Ramon 27
Beijing 11
Menlo Park 7
Hangzhou 6
Jyväskylä 5
Tokyo 5
Munich 4