Statistics

Total Visits

Views
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 213

Total Visits per Month

januar 2025 februar 2025 mars 2025 april 2025 mai 2025 juni 2025 juli 2025
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 2 2 6 5 3 41 0

File Downloads

Views
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf 549

Top Country Views

Views
United States 144
China 21
Ukraine 11
Finland 8
Netherlands 8
Belgium 5
Japan 5
Germany 4
United Kingdom 2
Romania 1

Top City Views

Views
Mountain View 31
San Mateo 30
San Diego 27
San Ramon 27
Beijing 11
Menlo Park 7
Hangzhou 6
Jyväskylä 5
Tokyo 5
Munich 4