Statistics

Total Visits

Views
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 249

Total Visits per Month

mai 2025 juni 2025 juli 2025 august 2025 september 2025 oktober 2025 november 2025
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 3 41 0 5 5 24 2

File Downloads

Views
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf 696

Top Country Views

Views
United States 165
China 25
Ukraine 11
Finland 8
Netherlands 8
Belgium 6
Japan 5
Germany 4
United Kingdom 3
Bangladesh 1

Top City Views

Views
San Mateo 33
Mountain View 31
San Diego 27
San Ramon 27
Beijing 11
Menlo Park 7
Hangzhou 6
Jyväskylä 5
Tokyo 5
Lewes 4