Statistics

Total Visits

Views
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 79

Total Visits per Month

februari 2024 mars 2024 april 2024 maj 2024 juni 2024 juli 2024 augusti 2024
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 0 0 0 0 51 28 0

File Downloads

Views
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf 37

Top Country Views

Views
Amerikas Förenta Stater 75
Ukraina 4

Top City Views

Views
San Diego 27
San Ramon 27
Mountain View 18
Ternopil 4
Ann Arbor 1
Jackson 1