Statistics

Total Visits

Views
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 79

Total Visits per Month

February 2024 March 2024 April 2024 May 2024 June 2024 July 2024 August 2024
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 0 0 0 0 51 28 0

File Downloads

Views
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf 37

Top Country Views

Views
United States 75
Ukraine 4

Top City Views

Views
San Diego 27
San Ramon 27
Mountain View 18
Ternopil 4
Ann Arbor 1
Jackson 1