Statistics

Total Visits

Views
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 213

Total Visits per Month

January 2025 February 2025 March 2025 April 2025 May 2025 June 2025 July 2025
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 2 2 6 5 3 41 0

File Downloads

Views
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf 549

Top Country Views

Views
United States 144
China 21
Ukraine 11
Finland 8
Netherlands 8
Belgium 5
Japan 5
Germany 4
United Kingdom 2
Romania 1

Top City Views

Views
Mountain View 31
San Mateo 30
San Diego 27
San Ramon 27
Beijing 11
Menlo Park 7
Hangzhou 6
Jyväskylä 5
Tokyo 5
Munich 4