閲覧統計

総閲覧数

件数
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 79

月別閲覧数

2月 2024 3月 2024 4月 2024 5月 2024 6月 2024 7月 2024 8月 2024
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 0 0 0 0 51 28 0

ファイルダウンロード数

件数
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf 37

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 75
ウクライナ 4

都市別閲覧数

件数
San Diego 27
San Ramon 27
Mountain View 18
Ternopil 4
Ann Arbor 1
Jackson 1