閲覧統計

総閲覧数

件数
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 216

月別閲覧数

2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 2 6 5 3 41 0 3

ファイルダウンロード数

件数
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf 625

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 147
中華人民共和国 21
ウクライナ 11
フィンランド 8
オランダ 8
ベルギー 5
日本 5
ドイツ 4
イギリス 2
ルーマニア 1

都市別閲覧数

件数
San Mateo 32
Mountain View 31
San Diego 27
San Ramon 27
Beijing 11
Menlo Park 7
Hangzhou 6
Jyväskylä 5
Tokyo 5
Munich 4