Статистика

Общо Посещения

Посещения
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 79

Общо Посещения за Месец

Февруари 2024 Март 2024 Април 2024 Май 2024 Юни 2024 Юли 2024 Август 2024
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 0 0 0 0 51 28 0

Изтеглени Файлове

Посещения
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf 37

Посещения по Страна

Посещения
United States 75
Ukraine 4

Посещения по Град

Посещения
San Diego 27
San Ramon 27
Mountain View 18
Ternopil 4
Ann Arbor 1
Jackson 1