Статистика

Общо Посещения

Посещения
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 213

Общо Посещения за Месец

Януари 2025 Февруари 2025 Март 2025 Април 2025 Май 2025 Юни 2025 Юли 2025
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 2 2 6 5 3 41 0

Изтеглени Файлове

Посещения
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf 549

Посещения по Страна

Посещения
United States 144
China 21
Ukraine 11
Finland 8
Netherlands 8
Belgium 5
Japan 5
Germany 4
United Kingdom 2
Romania 1

Посещения по Град

Посещения
Mountain View 31
San Mateo 30
San Diego 27
San Ramon 27
Beijing 11
Menlo Park 7
Hangzhou 6
Jyväskylä 5
Tokyo 5
Munich 4