Statistics

Total Visits

Views
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 79

Total Visits per Month

Φεβρουαρίου 2024 Μαρτίου 2024 Απριλίου 2024 Μαΐου 2024 Ιουνίου 2024 Ιουλίου 2024 Αυγούστου 2024
Метод. вказівки до виконання практичних робіт із дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів. Частина 1» для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» 0 0 0 0 51 28 0

File Downloads

Views
Методичні вказівки_практичні роботи ТММП_7 семестр_еларту.pdf 37

Top Country Views

Views
Ηνωμένες Πολιτείες 75
Ουκρανία 4

Top City Views

Views
San Diego 27
San Ramon 27
Mountain View 18
Ternopil 4
Ann Arbor 1
Jackson 1