Statistics

Total Visits

Views
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 266

Total Visits per Month

六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025 十一月 2025 十二月 2025
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 14 1 14 12 1 7 1

File Downloads

Views
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.pdf 39
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.djvu 27
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13__COVER.png 11

Top Country Views

Views
美国 157
中国 21
日本 21
比利时 13
爱尔兰 7
澳大利亚 4
乌克兰 4
英国 2
印度尼西亚 2
新西兰 2

Top City Views

Views
San Ramon 27
Mountain View 25
San Mateo 23
Tokyo 20
Louisville 13
Beijing 5
Menlo Park 5
Shanghai 5
Ashburn 2
Auckland 2