Statistics

Total Visits

Views
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 225

Total Visits per Month

十二月 2024 一月 2025 二月 2025 三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 0 6 2 4 6 2 9

File Downloads

Views
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.pdf 35
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.djvu 22
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13__COVER.png 11

Top Country Views

Views
美国 135
日本 20
比利时 13
中国 10
爱尔兰 7
澳大利亚 4
乌克兰 4
英国 2
新西兰 2
加拿大 1

Top City Views

Views
San Ramon 27
Mountain View 23
San Mateo 19
Tokyo 19
Louisville 13
Menlo Park 5
Beijing 4
Shanghai 4
Auckland 2
Blue Bell 2