Statistics

Total Visits

Views
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 195

Total Visits per Month

四月 2024 五月 2024 六月 2024 七月 2024 八月 2024 九月 2024 十月 2024
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 5 2 3 8 4 69 2

File Downloads

Views
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.pdf 28
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.djvu 19
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13__COVER.png 11

Top Country Views

Views
美国 111
日本 18
比利时 12
中国 10
爱尔兰 7
澳大利亚 4
乌克兰 4
新西兰 2
加拿大 1
德国 1

Top City Views

Views
San Ramon 27
Tokyo 18
Mountain View 17
Louisville 13
Menlo Park 5
San Mateo 5
Beijing 4
Shanghai 4
Auckland 2
Blue Bell 2