Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 257

Всього відвідувань на місяць

квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 6 2 14 1 14 12 0

Звантажень файлу

Переглядів
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.pdf 35
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.djvu 24
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13__COVER.png 11

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 154
China 21
Japan 21
Belgium 13
Ireland 7
Australia 4
Україна 4
United Kingdom 2
Indonesia 2
New Zealand 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 27
Mountain View 23
San Mateo 23
Tokyo 20
Louisville 13
Beijing 5
Menlo Park 5
Shanghai 5
Ashburn 2
Auckland 2