Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 266

Всього відвідувань на місяць

червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025 грудня 2025
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 14 1 14 12 1 7 1

Звантажень файлу

Переглядів
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.pdf 39
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.djvu 27
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13__COVER.png 11

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 157
China 21
Japan 21
Belgium 13
Ireland 7
Australia 4
Україна 4
United Kingdom 2
Indonesia 2
New Zealand 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 27
Mountain View 25
San Mateo 23
Tokyo 20
Louisville 13
Beijing 5
Menlo Park 5
Shanghai 5
Ashburn 2
Auckland 2