Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 233

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 2 4 6 2 14 1 2

Звантажень файлу

Переглядів
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.pdf 35
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.djvu 22
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13__COVER.png 11

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 141
Japan 21
Belgium 13
China 11
Ireland 7
Australia 4
Україна 4
United Kingdom 2
New Zealand 2
Canada 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 27
Mountain View 23
San Mateo 23
Tokyo 20
Louisville 13
Beijing 5
Menlo Park 5
Shanghai 4
Auckland 2
Blue Bell 2