Статистика

Общо Посещения

Посещения
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 225

Общо Посещения за Месец

Δεκεμβρίου 2024 Ιανουαρίου 2025 Φεβρουαρίου 2025 Μαρτίου 2025 Απριλίου 2025 Μαΐου 2025 Ιουνίου 2025
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 0 6 2 4 6 2 9

Изтеглени Файлове

Посещения
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.pdf 35
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.djvu 22
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13__COVER.png 11

Посещения по Страна

Посещения
Ηνωμένες Πολιτείες 135
Ιαπωνία 20
Βέλγιο 13
Κίνα 10
Ιρλανδία 7
Αυστραλία 4
Ουκρανία 4
Ηνωμένο Βασίλειο 2
Νέα Ζηλανδία 2
Καναδάς 1

Посещения по Град

Посещения
San Ramon 27
Mountain View 23
San Mateo 19
Tokyo 19
Louisville 13
Menlo Park 5
Beijing 4
Shanghai 4
Auckland 2
Blue Bell 2