Statistics

Total Visits

Views
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 196

Total Visits per Month

Ιουνίου 2024 Ιουλίου 2024 Αυγούστου 2024 Σεπτεμβρίου 2024 Οκτωβρίου 2024 Νοεμβρίου 2024 Δεκεμβρίου 2024
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 3 8 4 69 3 0 0

File Downloads

Views
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.pdf 31
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.djvu 19
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13__COVER.png 11

Top Country Views

Views
Ηνωμένες Πολιτείες 112
Ιαπωνία 18
Βέλγιο 12
Κίνα 10
Ιρλανδία 7
Αυστραλία 4
Ουκρανία 4
Νέα Ζηλανδία 2
Καναδάς 1
Γερμανία 1

Top City Views

Views
San Ramon 27
Mountain View 18
Tokyo 18
Louisville 13
Menlo Park 5
San Mateo 5
Beijing 4
Shanghai 4
Auckland 2
Blue Bell 2