Statistics

Total Visits

Views
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 192

Total Visits per Month

Maret 2024 April 2024 Mei 2024 Juni 2024 Juli 2024 Agustus 2024 September 2024
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 0 5 2 3 8 4 68

File Downloads

Views
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.pdf 28
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.djvu 18
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13__COVER.png 11

Top Country Views

Views
Amerika Serikat 108
Jepang 18
Belgia 12
Cina 10
Irlandia 7
Australia 4
Ukraina 4
Selandia Baru 2
Kanada 1
Jerman 1

Top City Views

Views
San Ramon 27
Tokyo 18
Mountain View 17
Louisville 12
Menlo Park 5
Beijing 4
Shanghai 4
San Mateo 3
Auckland 2
Blue Bell 2