Statistics

Total Visits

Views
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 192

Total Visits per Month

March 2024 April 2024 May 2024 June 2024 July 2024 August 2024 September 2024
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 0 5 2 3 8 4 68

File Downloads

Views
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.pdf 28
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.djvu 18
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13__COVER.png 11

Top Country Views

Views
United States 108
Japan 18
Belgium 12
China 10
Ireland 7
Australia 4
Ukraine 4
New Zealand 2
Canada 1
Germany 1

Top City Views

Views
San Ramon 27
Tokyo 18
Mountain View 17
Louisville 12
Menlo Park 5
Beijing 4
Shanghai 4
San Mateo 3
Auckland 2
Blue Bell 2