Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 192

Всього відвідувань на місяць

березня 2024 квітня 2024 травня 2024 червня 2024 липня 2024 серпня 2024 вересня 2024
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів 0 5 2 3 8 4 68

Звантажень файлу

Переглядів
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.pdf 28
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.djvu 18
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13__COVER.png 11

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 108
Japan 18
Belgium 12
China 10
Ireland 7
Australia 4
Україна 4
New Zealand 2
Canada 1
Germany 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 27
Tokyo 18
Mountain View 17
Louisville 12
Menlo Park 5
Beijing 4
Shanghai 4
San Mateo 3
Auckland 2
Blue Bell 2