閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів | 225 |
月別閲覧数
diciembre 2024 | enero 2025 | febrero 2025 | marzo 2025 | abril 2025 | mayo 2025 | junio 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Перспективи використання субкритичного водного екстракту соєвого шроту при виготовленні борошняних кондитерських виробів | 0 | 6 | 2 | 4 | 6 | 2 | 9 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.pdf | 35 |
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13.djvu | 22 |
SPFSI_2022_Kovalchuk_O_V-Prospects_of_the_use_12-13__COVER.png | 11 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
Estados Unidos | 135 |
Japón | 20 |
Bélgica | 13 |
China | 10 |
Irlanda | 7 |
Australia | 4 |
Ucrania | 4 |
Reino Unido | 2 |
Nueva Zelanda | 2 |
Canadá | 1 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Ramon | 27 |
Mountain View | 23 |
San Mateo | 19 |
Tokyo | 19 |
Louisville | 13 |
Menlo Park | 5 |
Beijing | 4 |
Shanghai | 4 |
Auckland | 2 |
Blue Bell | 2 |