Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Назва: | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
Автори: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна |
Бібліографічний опис: | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с. |
Дата публікації: | 2021 |
Дата подання: | 2021 |
Дата внесення: | 13-чер-2021 |
Країна (код): | UA |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329 |
Тип вмісту: | Laboratory Instructions |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод_Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу_2021.pdf | 835,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора