Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329| Titel: | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
| Författare: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с. |
| Utgivningsdatum: | 2021 |
| Submitted date: | 2021 |
| Date of entry: | 13-jun-2021 |
| Country (code): | UA |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329 |
| Content type: | Laboratory Instructions |
| Samling: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fulltext och övriga filer i denna post:
| Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Метод_Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу_2021.pdf | 835,12 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!
Administrativa verktyg