Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | - |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-13T19:06:30Z | - |
dc.date.available | 2021-06-13T19:06:30Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.date.submitted | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» | uk_UA |
dc.type | Laboratory Instructions | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Метод_Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу_2021.pdf | 835,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools