Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | - |
| dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатоліївна | - |
| dc.date.accessioned | 2021-06-13T19:06:30Z | - |
| dc.date.available | 2021-06-13T19:06:30Z | - |
| dc.date.issued | 2021 | - |
| dc.date.submitted | 2021 | - |
| dc.identifier.citation | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329 | - |
| dc.language.iso | uk | uk_UA |
| dc.title | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» | uk_UA |
| dc.type | Laboratory Instructions | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Метод_Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу_2021.pdf | 835,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора