Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329| Tytuł: | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
| Authors: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с. |
| Data wydania: | 2021 |
| Data archiwizacji: | 2021 |
| Date of entry: | 13-cze-2021 |
| Kraj (kod): | UA |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329 |
| Typ zawartości: | Laboratory Instructions |
| Występuje w kolekcjach: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Метод_Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу_2021.pdf | 835,12 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora