Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Tytuł: | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
Authors: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна |
Cytat: | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с. |
Data wydania: | 2021 |
Data archiwizacji: | 2021 |
Date of entry: | 13-cze-2021 |
Kraj (kod): | UA |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329 |
Typ zawartości: | Laboratory Instructions |
Występuje w kolekcjach: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Метод_Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу_2021.pdf | 835,12 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi
Narzędzia administratora