Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329| Titre: | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
| Auteur(s): | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с. |
| Date de publication: | 2021 |
| Submitted date: | 2021 |
| Date of entry: | 13-jui-2021 |
| Country (code): | UA |
| URI/URL: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329 |
| Content type: | Laboratory Instructions |
| Collection(s) : | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fichier(s) constituant ce document :
| Fichier | Description | Taille | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Метод_Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу_2021.pdf | 835,12 kB | Adobe PDF | Voir/Ouvrir |
Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.
Outils d'administration