Por favor use este identificador para citas ou ligazóns a este item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329| Título: | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» |
| Authors: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, Людмила Анатоліївна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с. |
| Data de edición: | 2021 |
| Submitted date: | 2021 |
| Date of entry: | 13-Jun-2021 |
| Country (code): | UA |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329 |
| Content type: | Laboratory Instructions |
| Aparece nas Coleccións | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Arquivos neste item
| Arquivo | Descrición | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| Метод_Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу_2021.pdf | 835,12 kB | Adobe PDF | Ver/abrir |
Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados
Ferramentas administrativas