Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Pealkiri: Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології»
Autor: Юкало, Володимир Глібович
Сторож, Людмила Анатоліївна
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до проведення лабораторних робіт з курсу «Протеїни молока та біологічно активні продукти їхнього протеолізу» для здобувачів ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології». – Тернопіль: ТНТУ, 2021. – 32 с.
Ilmumisaasta: 2021
Submitted date: 2021
Date of entry: 13-juu-2021
Country (code): UA
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/35329
Content type: Laboratory Instructions
Asub kollektsiooni(de)s:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

Admin vahendid