Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34646
Tytuł: | Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення |
Inne tytuły: | Fermented products - basis for production functional products |
Authors: | Середницький, О. М. Грицаюк, В. І. Serednytsky, O. M. Hrytsayuk, V. I. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Середницький О. М. Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення / О. М. Середницький, В. І. Грицаюк // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Serednytsky O. M., Hrytsayuk V. I. (2020) Fermentovani produkty – osnova dlia vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia [Fermented products - basis for production functional products]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 159 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
Konferencja/wydarzenie: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Tom: | 2 |
Data wydania: | 25-lis-2020 |
Date of entry: | 24-mar-2021 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
UDC: | 664 |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 159 |
Główna strona: | 159 |
Strona końcowa: | 159 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34646 |
ISBN: | 978-966-305-112-3 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Kukhtyn, M., Vichko, О., Kravets, О., Karpyk (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. ALAN, 68, 4. 2. Shabboo, A., Salihin, A. (2011). Changes in yogurt fermentation characteristics, and antioxidant potential and in vitro inhibition of angiotensin-1 converting enzyme upon the inclusion of peppermint, dill and basil. LWT - Food Science and Technology, 44, 1458–1464. |
References: | 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. ALAN, 68, 4. 2. Shabboo, A., Salihin, A. (2011). Changes in yogurt fermentation characteristics, and antioxidant potential and in vitro inhibition of angiotensin-1 converting enzyme upon the inclusion of peppermint, dill and basil. LWT - Food Science and Technology, 44, 1458–1464. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Serednytsky_O_M-Fermented_products_basis_159.pdf | 154,91 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
AZST_2020v2_Serednytsky_O_M-Fermented_products_basis_159.djvu | 19,15 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
AZST_2020v2_Serednytsky_O_M-Fermented_products_basis_159__COVER.png | 1,31 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi