このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34646
タイトル: | Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення |
その他のタイトル: | Fermented products - basis for production functional products |
著者: | Середницький, О. М. Грицаюк, В. І. Serednytsky, O. M. Hrytsayuk, V. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Середницький О. М. Ферментовані продукти – основа для виробництва продуктів функціонального призначення / О. М. Середницький, В. І. Грицаюк // Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 25-26 листопада 2020 року. — Т. : ТНТУ, 2020. — Том 2. — С. 159. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Serednytsky O. M., Hrytsayuk V. I. (2020) Fermentovani produkty – osnova dlia vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia [Fermented products - basis for production functional products]. Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (Tern., 25-26 November 2020), vol. 2, pp. 159 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2020 Actual problems of modern technologies : book of abstracts of the IX International scientific and technical conference of young researchers and students (2), 2020 |
Conference/Event: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей ІX Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 2 |
発行日: | 25-11月-2020 |
Date of entry: | 24-3月-2021 |
出版者: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 25-26 листопада 2020 року 25-26 November 2020 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 159 |
Start page: | 159 |
End page: | 159 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34646 |
ISBN: | 978-966-305-112-3 |
References (Ukraine): | 1. Kukhtyn, M., Vichko, О., Kravets, О., Karpyk (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. ALAN, 68, 4. 2. Shabboo, A., Salihin, A. (2011). Changes in yogurt fermentation characteristics, and antioxidant potential and in vitro inhibition of angiotensin-1 converting enzyme upon the inclusion of peppermint, dill and basil. LWT - Food Science and Technology, 44, 1458–1464. |
References (International): | 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Kravets, O., Karpyk (2018). Biochemical and microbiological changes during fermentation and storage of a fermented milk product prepared with Tibetan Kefir Starter. Archivos Latinoamericanos de Nutrición. ALAN, 68, 4. 2. Shabboo, A., Salihin, A. (2011). Changes in yogurt fermentation characteristics, and antioxidant potential and in vitro inhibition of angiotensin-1 converting enzyme upon the inclusion of peppermint, dill and basil. LWT - Food Science and Technology, 44, 1458–1464. |
Content type: | Conference Abstract |
出現コレクション: | ІX Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2020) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
AZST_2020v2_Serednytsky_O_M-Fermented_products_basis_159.pdf | 154,91 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
AZST_2020v2_Serednytsky_O_M-Fermented_products_basis_159.djvu | 19,15 kB | DjVu | 見る/開く | |
AZST_2020v2_Serednytsky_O_M-Fermented_products_basis_159__COVER.png | 1,31 MB | image/png | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。